به گزارش ایسنا، بعد از آنکه روزنامه نیویورک تایمز آمریکا ویدئویی را از تلفن همراه یکی از امدادگرهای شهیدی منتشر کرد که پیکرش در گوری دستهجمعی در رفح یافت شد و دروغ این ارتش درباره قتل «غیرعمدی» نیروهای امدادگر را برملا کرد، ارتش رژیم صهیونیستی روایت دروغین خود را پس گرفت و اعتراف کرد که آنها را با وجود اینکه مسلح نبودند، به قتل رسانده چراکه سربازهایش احساس «خطر» کردند.
شبکه عبری «مکان» در این رابطه گزارش داد: ارتش «اسرائیل» نتایج تحقیق درباره حمله ماه گذشته در رفح به کادر امدادی را فردا به «ایال زامیر» رئیس ستاد ارتش ارائه خواهد کرد.
به گزارش این رسانه عبری، این تحقیق با هدایت «یانیو عاسور» فرمانده منطقه جنوبی ارتش انجام شد و ترتیب اتفاقات رخ داده در منطقه «تلالسلطان» در رفح را نشان داد.
بر اساس این تحقیق، خودروهای آمبولانس هلال احمر فلسطین با هماهنگی ارتش رژیم صهیونیستی ساعت ۱۶ وارد منطقه شدند و ساعت ۱۶:۳۰ یک خودروی حماس با چراغهای اضطراری آبی رنگ رسید که هدف تیراندازی گروهی از نیروهای تیپ گولانی قرار گرفت و در نتیجه آن یکی از نیروهای حماس «کشته» و ۲ تن دیگر بازداشت شدند.
در ادامه این تحقیق ضمن تکذیب دروغ عامدانه آمده است: بعد از آن حدود ساعت ۱۸ یک کاروان متشکل از چهار خودروی آمبولانس در نزدیکی خودرویی که هدف قرار گرفته بود، توقف کرد، سربازها(ی اسرائیلی) با وجود اینکه نیروهای امدادگر مسلح نبودند که بخواهند به آنها تیراندازی کنند، احساس خطر کرده و گمان کردند که این یک تلاش برای حمله است.
همچنین درباره این ادعای نادرست که خودروهای آمبولانس بدون چراغهای اضطراری در حال حرکت بودند و ویدئوی منتشر شده از سوی روزنامه نیویورک تایمز آن را رد کرد، ارتش رژیم صهیونیستی با اذعان به وجود خلافی در گزارشها اعلام کرد که فرمانده این نیروها گزارش داد که چراغی وجود نداشته و به همین دلیل به آن تیراندازی کرده است.
در ویدئویی که نیویورک تایمز از تلفن همراه یکی از امدادگرهای کشف شده در گوری جمعی در رفح منتشر کرد، تصاویری وجود دارد که روایت دروغین ارتش رژیم صهیونیستی درباره این کشتار را برملا میکند. در این ویدئو به وضوح خودروهای آمبولانس و ماشین آتشنشانی که ۱۴ نیروی امدادگر و دفاع مدنی سوار آنها هستند، رویت میشود. در این ویدئو چراغهای اضطراری این خودروها در لحظهای که از سوی نیروهای اسرائیلی هدف قرار میگیرند، روشن هستند.
نیویورک تایمز اعلام کرد که این ویدئو را از یک دیپلمات ارشد در سازمان ملل گرفته و درباره موقعیت مکانی و زمانی آن تحقیق کرده است.
این روزنامه آمریکایی در ادامه نوشت: در ویدئو صدای یک امدادگر که در لحظه تیراندازی شهادت خود را میگوید، شنیده میشود.
«نبال فرسخ» سخنگوی هلال احمر فلسطین در این رابطه اظهار کرد: امدادگری که این ویدئو را ضبط کرده، روی سرش جای شلیک گلوله وجود داشت.
پیش از انتشار این ویدئو، ارتش اشغالگر صهیونیستی مدعی شده بود که این خودروها به طرز مشکوکی بدون روشن کردن چراغها یا علامتهای اضطراری حرکت میکردند.
مدیریت کل دفاع مدنی نوار غزه پیشتر اعلام کرده بود که رژیم صهیونیستی ۲۳ مارس مرتکب کشتاری در حق نیروهای آن در رفح شده که به شهادت تعدادی از آنها و نیروهای هلال احمر فلسطین منجر شد.
این مدیریت همچنین گزارش داده بود که در این جنایت تنها خودروی آمبولانس نیروهای دفاع مدنی در استان رفح و تنها ماشین آتشنشانی منطقه تلالسلطان منهدم شد.
دفاع مدنی نوار غزه اعلام کرد که پیکرهای شهدا هشت روز بعد در حالی که در فاصله ۲۰۰ متری خودروهای منهدم شدهشان دفن شده بودند، کشف شدند و دستان برخی از این پیکرها بسته بودند و جای شلیک گلوله در سر و سینه داشتند، یکی از این اجساد سر نداشت و برخی از آنها ظاهرشان تغییر کرده و تکه تکه بودند.
انتهای پیام
نظرات