• دوشنبه / ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۹
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404011808521
  • خبرنگار : 71234

رضایی خبر داد

دیدار هیات پارلمانی ایران و ارمنستان

دیدار هیات پارلمانی ایران و ارمنستان

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از دیدار هیات پارلمانی ایران و ارمنستان در حاشیه برگزاری اجلاس اتحادیه بین‌المجالس جهانی در تاشکند خبر داد.

به گزارش ایسنا، ابراهیم رضایی با اشاره به دیدار هیات پارلمانی ایران و نایب رئیس مجلس ارمنستان در حاشیه اجلاس اتحادیه بین‌المجالس جهانی در ازبکستان گفت: پیش از ظهر امروز، هیئت پارلمانی جمهوری اسلامی ایران در تاشکند با نایب رئیس مجلس ارمنستان ملاقات کرد.

وی توضیح داد:  آقای حاجی بابایی نایب رئیس مجلس در این ملاقات، ارمنستان را شریک راهبردی و کشوری مهم برای جمهوری اسلامی ایران برشمردند. ایشان روابط دو کشور را استراتژیک و تاریخی خواند و اشاره‌ای به وضعیت منطقه قفقاز داشت و بیان کرد که ایران با هرگونه تغییر مرزها در منطقه و دخالت بیگانگان مخالف است و به منافع و فرهنگ مشترک بین ایران و ارمنستان اشاره کردند.

رضایی ادامه داد: ایشان همچنین گفتند که باید از فرصت‌های اقتصادی به نفع هر دو کشور استفاده کنیم. آقای حاجی بابایی بیان داشت که باید ماجراجویی‌های منطقه‌ای توسط قدرت‌ها پایان یابد. در رابطه با مسائل مذاکرات نیز گفتند که جمهوری اسلامی ایران بر مذاکره عادلانه تأکید دارد و مذاکره تحت فشار و زور امکان‌پذیر نیست. ما مذاکره مستقیم با آمریکا را به دلیل پیمان‌شکنی‌های آن‌ها از جمله برجام رد کردیم، اما به خاطر امنیت منطقه، مذاکره غیرمستقیم را پذیرفتیم مشروط بر اینکه آمریکا به تروریسم اقتصادی علیه ملت ایران پایان دهد.

وی اضافه کرد: آقای حاجی بابایی همچنین گفتند که در چارچوب صلح جهانی حرکت می‌کنیم، اما اگر شرارتی از سوی آمریکا یا نیروهای نیابتی آن یعنی رژیم صهیونیستی رخ دهد، پاسخ محکم خواهیم داد.

این عضو هیات پارلمانی ایران بیان کرد: در این دیدار نایب رئیس مجلس ارمنستان گفت که ما روابط نزدیکی با ایران داریم و روابط مردم دو کشور گرم و صمیمی است. ایشان به حضور ارمنی‌تبارها در ایران و زندگی آرام آن‌ها در شهرهای مختلف اشاره کردند و از این بابت قدردانی کردند؛ ایران همسایه کلیدی ارمنستان است و از توسعه روابط و مبادلات اقتصادی استقبال کردند.

رضایی افزود: ایشان بیان کرد که با توجه به اینکه ایران عضو ناظر در اتحادیه اوراسیاست، این اتحادیه ظرفیت مناسبی برای گسترش روابط تجاری دارد. در خصوص فلسطین نیز گفت که ما از تشکیل کشور مستقل فلسطینی حمایت کرده و آن را به رسمیت شناخته‌ایم. ایشان همچنین تأکید کردند که به تمامیت ارضی ایران احترام می‌گذاریم و مسئله حیاتی است. در ارتباط با مذاکرات صلح با آذربایجان نیز گفتند که ما مذاکرات صلح با آذربایجان را به نتیجه رسانده‌ایم و آمادگی امضای اسناد صلح را داریم اما طرف آذری مانع‌تراشی می‌کند. نایب رئیس مجلس ارمنستان همچنین برای بهبود و ارتقای روابط دوجانبه به ویژه دیپلماسی پارلمانی بین دو کشور ایران و ارمنستان اعلام آمادگی کردند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha