محمدجواد یزدانی در گفت و گو با ایسنا افزود: تبدیل شدن کاشمر به قطب درمانی، ناشی از دسترسی آسان به خدمات بهداشتی و درمانی با کیفیت بالا و وجود امکانات متنوع پزشکی است که در این شهر فراهم شده است.
وی از مراجعه بیماران شهرهای همجوار به کاشمر برای بهرهمند شدن از خدمات پزشکی و تخصصی منطقه خبر داد و افزود: بیمارستانها، مراکز درمانی و کادر پزشکی مجرب در این شهر به افزایش تعداد مراجعین و تأمین نیازهای درمانی مختلف کمک کردهاند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی کاشمر اظهار کرد: همچنین، کاشمر با جذب پزشکان و متخصصان با تجربه در رشتههای مختلف، به عنوان یک مقصد معتبر برای درمان بیماریهای گوناگون شناخته شده است؛ امکانات و خدمات موجود در این شهر باعث شده که کاشمر را به مرکزی مطمئن در عرصه سلامت تبدیل کند و افراد از نقاط مختلف برای دریافت درمانهای مورد نیاز خود به اینجا بیایند.
وی با بیان اینکه اکنون کاشمر به یکی از نقاط مهم در نظام سلامت کشور تبدیل شده است، تصریح کرد: موقعیت کاشمر به عنوان یک قطب درمانی تأثیرات مثبتی بر سلامت عمومی منطقه دارد.
یزدانی در ادامه به اقدامات بهداشتی و درمانی شهرستان کاشمر طی ۲۰ روز گذشته اشاره کرد و گفت: شهرستان کاشمر طی این مدت به عنوان یکی از مراکز مهم ارائه خدمات بهداشتی و درمانی، تلاشهای گستردهای برای تأمین سلامت شهروندان و مسافران به عمل آورد.
وی در گزارشی به تشریح اقدامات بیمارستان حضرت ابوالفضل(ع) پرداخت و افزود: در این ایام، ۱۱ هزار و ۳۶۸ بیمار به پزشکان اورژانس مراجعه کردند، همچنین از دیگر خدمات این بیمارستان میتوان به انجام ۱۴۵ زایمان اشاره کرد که شامل ۸۳ زایمان طبیعی و ۶۲ زایمان سزارین بود.
مدیر شبکه بهداشت و درمان کاشمر با اشاره به اینکه در مجموع، ۸۵۶ بیمار بستری در این بیمارستان تحت درمان قرار گرفتند، تصریح کرد: خدمات آزمایشگاهی نیز در این بیمارستان به صورت قابل توجهی ارائه شد، به طوری که ۲۵۹۳ نمونهگیری در آزمایشگاه انجام شد.
یزدانی افزود: در بخش رادیولوژی ۱۵۵۹ بیمار مورد بررسی قرار گرفتند و ۶۲۱ عمل جراحی در این ایام انجام شد؛ علاوه بر این ۱۱۶۲ سونوگرافی و ۴۹۳ سی تی اسکن نیز در این بیمارستان به ثبت رسید.
وی خاطرنشان کرد: در مجموع ۲۵۴۱ بیمار در بخش اورژانس تحت نظر قرار گرفتند و ۱۵۴۸ بیمار نیز به درمانگاه تخصصی سردار سلیمانی مراجعه کردند.
مراجعه ۱۳۱ بیمار نیازمند شیمی درمانی
رئیس دانشکده علوم پزشکی کاشمر در ادامه به وضعیت بیمارستان شهید مدرس اشاره و اظهار کرد: این بیمارستان طی یک ماه گذشته با ثبت ۴۱۶۵ مراجعه به پزشک اورژانس، خدمات متنوعی را به بیماران ارائه داد.
وی افزود: در این راستا، ۷۰۰ خدمت به بیماران بخش دیالیز ارائه شد؛ همچنین ۴۰۱ مورد رادیولوژی و ۱۲۸۶ مورد خدمات آزمایشگاهی به ثبت رسید.
یزدانی اظهار کرد: در بخش شیمی درمانی، ۱۳۱ بیمار مراجعه کردند و ۶۴۴ تزریق در این بخش انجام شد؛ در مجموع ۳۱۸ بیمار نیز در این بیمارستان بستری شدند.
وی همچنین در خصوص اقدامات واحد بهداشت محیط گفت: واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت کاشمر نیز در ایام نوروز با ۸۸۴ مورد بازدید از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، نظارت دقیقی بر سلامت مواد غذایی داشت.
مدیر شبکه بهداشت و درمان کاشمر افزود: در این راستا، ۸۷۴ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته کشف شد و ۲۴۰ مورد اخطار و اقدام قانونی انجام شد.
وی اظهار کرد: این واحد همچنین به ۲۶ مورد شکایات مردمی پاسخ داد و ۶۸ مورد بازدید مشترک انجام داد، علاوه بر این نیز ۸۱۱ موردسنجش وسایل پرتابل نیز در این ایام صورت گرفت.
یزدانی در خصوص خدمات ارائه شده در مرکز بهداشت شهرستان کاشمر گفت: این مرکز ۲۵۱۳ ویزیت در مراکز جامع سلامت شهری و روستایی، ۱۰۷۳ مورد مراجعه به آزمایشگاه مرکزی و ۲۱۲ مورد مراقبت پس از زایمان را ثبت کرد.
وی با بیان اینکه همچنین، ۷۱ زوج در کلاسهای ازدواج شرکت کردند و ۱۱۹۸ مادر باردار تحت مراقبت قرار گرفتند، اظهار کرد: خدمات دندانپزشکی و سرپایی نیز به ترتیب برای ۹۲ و ۴۷۷ نفر ارائه شد.
رئیس دانشکده علوم پزشکی کاشمر تصریح کرد: این مرکز همچنین ۱۴۷ مورد خدمات غربالگری و ۵۶۵ مورد خدمات به نوجوانان، میانسالان و سالمندان را به ثبت رساند.
وی گفت: در بخش خدمات کودکان زیر پنج سال، ۱۱۷۶ مورد خدمات ارائه شد و ۴۶ مورد حیوان گزیدگی و ۱۲۵ مورد واکسن هاری تزریق شد.
یزدانی در ادامه با بیان اینکه طی یک ماه گذشته خدمات اورژانس ۱۱۵ شهرستان کاشمر نیز فعال و مؤثر بود، افزود: این سازمان با انجام ۸۹۲ مأموریت در این ایام، خدمات خود را به مردم ارائه داد.
وی با اشاره به اینکه در این ایام ۶ پایگاه اورژانس به صورت ۲۴ ساعته آماده به خدمت بودند، بیان کرد: از مجموع ماموریتها، ۱۵۵ مورد تصادفی و ۷۳۷ مورد غیر تصادفی بودند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی کاشمر افزود: در این راستا، ۱۷۳ مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند و ۲۶ مورد نیز در محل درمان شدند؛ همچنین ۳۸۹ بیمار از مأموریتهای غیر تصادفی به مراکز درمانی منتقل شدند که ۳۴۰ مورد نیز در محل درمان یا از همکاری خودداری کردند.
خدمات ارائه شده به بیماران دیالیزی
همچنین ۹۲۱ جلسه خدمت به ۱۴۳ بیمار دیالیزی در شهرستان کاشمر ارائه شد که از این تعداد، ۷۹ بیمار دائم در بخش دیالیز کاشمر ۶۶۳ جلسه خدمت دریافت کردند.
ضمن اینکه ۱۵ بیمار میهمان ۲۳ جلسه و ۶ بیمار اورژانسی ۱۴ جلسه خدمت دریافت کردند؛ همچنین ۲۴ بیمار دائم در مرکز خصوصی سوم شعبان ۲۳۰ جلسه خدمت و ۱۹ بیمار میهمان دیالیزی ۴۱ خدمت دیالیزی را دریافت کردند.
انتهای پیام
نظرات