• چهارشنبه / ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۶:۲۳
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404012010311
  • خبرنگار : 71649

رئیس شورای عالی استان‌ها:

شوراها باید برای انرژی‌های جدید برنامه‌ریزی کنند/ زیبنده نیست در کمیته انطباق با مصوبات شوراها سلیقه‌ای برخورد می‌کنند

شوراها باید برای انرژی‌های جدید برنامه‌ریزی کنند/ زیبنده نیست در کمیته انطباق با مصوبات شوراها سلیقه‌ای برخورد می‌کنند

رئیس شورای عالی استان‌ها گفت: زیبنده نیست در کمیته انطباق برخی شهرها با مصوبات شوراها سلیقه‌ای برخورد کنند. فرمانداران نمایندگان عالی دولت و شوراها نمایندگان مردم هستند و با این روند کاری پیش نمی‌روند.

به گزارش ایسنا، موسی‌الرضا حاجی بگلو در سی‌ونهمین اجلاس شورای عالی استان‌ها اظهار کرد: ان‌شاءالله در سال ۱۴۰۴ بتوانیم از جایگاه شوراها به بهترین شکل برای خدمت گذاری به مردم استفاده کنیم. تعامل بین شورای عالی استان‌ها، وزارت کشور و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور سازنده است و از این بابت خداراشکر می‌کنیم.

وی ادامه داد: یکی از اتفاقات خوب در ۲۰ سال گذشته اصلاح قانون شوراها بود که این وظیفه ما را دوچندان می‌کند. ما در دورترین نقطه روستایی کشور و در کلان شهرها عضو شورا داریم؛ دهیار و شهردار همیشه پشتیبان دارند؛ اما اعضای شوراهای شهر و روستا پشتیبانی ندارند. امروز بسیاری از روستاهای ما در حال خدمت گذاری بی منت برای مردم هستند.

رئیس شورای عالی استان‌ها اضافه کرد: یکی از نکات اساسی و خواسته ما که از وزیر کشور داریم این است که نسبت به بیمه و حق جلسات اعضا اقدام کنند تا به اجرا برسد چرا که بسیاری از این اعضا از جیب خودشان هزینه کرده و بی منت کار می‌کنند. وقتی دو قوه مقننه و مجریه به شورا باور دارند، می‌توانیم یک انقلاب در حوزه خدمت گذاری داشته باشیم.

وی ادامه داد: ما همراه و همگام با دولت برای رفع ناترازی انرژی آمادگی خواهیم داشت و نامه‌ای را به شوراها ارسال کردیم که از انرژی‌های جدید استفاده و در این خصوص برنامه‌ریزی کنند. زیبنده نیست در کمیته انطباق برخی شهرها با مصوبات شوراها سلیقه‌ای برخورد می‌کنند. فرمانداران نمایندگان عالی دولت و شوراها نمایندگان مردم هستند و با این روند کاری پیش نمی‌رود.

حاجی‌بگلو اضافه کرد: بسیاری از دستگاه‌ها اگر بتوانند نسبت به طرح جامع شهری بودجه ریزی را انجام دهند، اصراف و هزینه بیشتر نیاز پیدا نخواهند کرد. باتوجه به فرمایشات امام راحل و مقام معظم رهبری اگر بتوانیم اصل ۱۰۰ تا ۱۰۶ قانون اساسی را رعایت کنیم، جامعه شورایی کارهای بزرگی می‌تواند انجام دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha