• جمعه / ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ / ۲۱:۲۹
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1404012211260
  • خبرنگار : 50616

کارتال: از برخی قوانین فوتبال ایران تعجب می‌کنم/ گندوز نارنجک خورد، داور به او اخطارداد!

کارتال: از برخی قوانین فوتبال ایران تعجب می‌کنم/ گندوز نارنجک خورد، داور به او اخطارداد!

سرمربی پرسپولیس پس از پیروزی برابر نساجی گفت: درباره پیشرفت فنی فوتبال ایران باید بگویم که قوانینی گذاشته‌اند که انسان تعجب می‌کند. امروز دو جوان بازی دادم و باید دوباره یک جوان بیاوریم و یک بازیکن بزرگ از کادر خارج کنیم.

به گزارش ایسنا، تیم فوتبال پرسپولیس در چارچوب رقابت‌های هفته بیست‌وششم لیگ برتر با نتیجه یک بر صفر برابر نساجی به پیروزی رسید.

اسماعیل کارتال، سرمربی پرسپولیس در نشست خبری پس از بازی گفت: درباره پیشرفت فنی فوتبال ایران باید بگویم که قوانینی گذاشته‌اند که انسان تعجب می‌کند. امروز دو جوان بازی دادم و باید دوباره یک جوان بیاوریم و یک بازیکن بزرگ از کادر خارج کنیم. در تمام دنیا زمانی که یک بازیکن جوان بازی می‌دهید به شما تبریک می‌گویند و همه پشتیبان هستند. باید روی این موضوع فکر شود، به نظر من این قانون اشتباه است و باید درستش کنند. باید به تیم‌هایی که بازیکن جوان در آن بازی می‌کنند پاداش دهید نه اینکه جریمه کنید. تعجب می‌کنم.

سرمربی پرسپولیس درباره بازی اظهار کرد: از اول تا آخر بازی ما سرتر بودیم، مخصوصا در نیمه دوم. بعد از گل، کارت قرمز گرفتند اما متوجه نشدیم که بعد از کارت قرمز چه شد که تیم آن‌ا در وسط زمین شلوغ کردند و داور به بازیکن ما هم کارت قرمز داد. قبل از پنالتی ۷ دقیقه وقت اضافه تمام شده بود و متوجه نشدم که چه شد. تماشاگران به سمت دروازه‌بان ما نارنجک انداختند که دست دروازه‌بان ما سوخت ولی داور به او کارت داد!

سرمربی پرسپولیس ادامه داد: داوران باید دقت کنند، شاید ما می‌بردیم و شاید هم می‌باختیم اما داور به دروازه‌بان من گفت که داری وقت تلف می‌کنی و به او کارت داد که من این را قبول نمی‌کنم. داور اشتباهات زیادی انجام داد. تیم حریف توپ بلند ارسال می‌کرد و فقط دعوا می‌کرد اما ما سعی کردیم فوتبال بازی کنیم. بازی را در نهایت بردیم و از بازیکنان ممنون هستم. از هواداران تشکر می‌کنم که ما را حمایت کردند. برای تیم نساجی هم آرزوی موفقیت می‌کنم.

کارتال درباره نقل و انتقالات بیان کرد: هر تیمی می‌تواند نقل و انتقالات انجام دهد اما اکنون جایش نیست که درباره آن صحبت کنم و بعد از مسابقات با باشگاه درباره آن صحبت می‌کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha