جلیل شهریاری در گفت و گو با ایسنا، اضافه کرد: این آموزشهای مهارتی در قالب ۷۸۱ دوره آموزشی در زمینههای مختلف با هدف ارتقای مهارت سربازان و بهرهوری آنان در دوران خدمت طراحی و بهصورت گسترده در سطح یگانهای نظامی سیستان و بلوچستان برگزار شد.
وی تاکید کرد: این آموزشها گامی مؤثر برای توانمندسازی نیروی انسانی جوان و آمادهسازی آنان برای ورود به بازار کار پس از پایان خدمت سربازی است.
شهریاری با بیان اینکه حرفههای ارائه شده در این دورهها متناسب با نیاز بازار کار انتخاب شدند، افزود: برقکاری ساختمان، تعمیرکار کولر آبی، لولهکش لولههای پلیمری و گاز خانگی و تجاری، سرویس و نگهداری خودرو و جوشکاری از جمله حرفه هایی است که بیشتر مورد استقبال از سوی سربازان قرار گرفتند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای سیستان و بلوچستان بیان کرد: مهارتآموزی نیروهای وظیفه در سالهای اخیر در راستای منویات رهبر معظم انقلاب و انعقاد تفاهمنامه با نیروهای مسلح به یکی از سیاستهای محوری سازمان آموزش فنی و حرفهای تبدیل و در این استان با همکاری موثر نیروهای مسلح، زمینه آموزش هدفمند و کاربردی سربازان فراهم شده است.
شهریاری تصریح کرد: این آموزشها نه تنها به افزایش توانمندی فردی سربازان کمک میکند بلکه مسیر اشتغال آنان را پس از پایان دوران خدمت هموار و از سرگردانی و اتلاف وقت نیروهای جوان در دوران پساسربازی جلوگیری میکند.
وی با اشاره به نقش این طرح در کاهش نرخ بیکاری و آسیبهای اجتماعی گفت: بسیاری از سربازان با اخذ گواهینامههای مهارتی معتبر بهطور مستقیم وارد بازار کار میشوند یا به سمت کارآفرینی و ایجاد کسبوکارهای کوچک پیش میروند.
شهریاری تصریح کرد: این روند بهویژه در استانهایی مانند سیستان و بلوچستان که با چالش بیکاری جوانان مواجه هستند، تأثیر مثبت و چشمگیری دارد.
وی تاکید کرد: توسعه مهارتآموزی در دوران خدمت سربازی، الگویی موفق برای سایر حوزههای آموزش و اشتغال در کشور است و در صدد هستیم در سالجاری با افزایش تنوع حرفهها و ارتقای کیفیت آموزشی، زمینه بهرهمندی همه سربازان از این فرصت ارزشمند را فراهم کنیم.
انتهای پیام
نظرات