• شنبه / ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۱
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1404012311551
  • خبرنگار : 50975

معاون استاندار:

توسعه اقتصادی چهارمحال و بختیاری با تغییر نگرش‌ها و مشارکت بخش خصوصی محقق می‌شود

توسعه اقتصادی چهارمحال و بختیاری با تغییر نگرش‌ها و مشارکت بخش خصوصی محقق می‌شود

ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: توسعه استان نیازمند تغییر نگرش‌ها، هم‌افزایی مدیران، مشارکت عمومی و ورود جدی بخش خصوصی است تا بتوانیم به اهداف بزرگ اقتصادی دست یابیم و وضعیت معیشتی مردم استان را بهبود بخشیم.

ملک‌محمد قربانپور امروز ۲۳ فروردین‌ در اولین جلسه شورای اداری چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به اعلام شعار سال از سوی مقام معظم رهبری، از تشکیل کارگروه ویژه برای تحقق این شعار خبر داد و اظهار کرد: استاندار دستور تشکیل این کارگروه را صادر کرده‌اند تا همه دستگاه‌ها و بخش‌های مختلف استان با حساسیت کامل برای تحقق شعار سال در زمینه توسعه اقتصادی فعالیت کنند.

قربانپور افزود: اقتصاد به اندازه امنیت اهمیت دارد و در راستای تحقق شعار سال باید به مسائل اقتصادی توجه ویژه‌ای داشته باشیم. توسعه زمانی محقق می‌شود که مدیران، مردم و بخش خصوصی همگام با هم پیش بیایند.

وی در خصوص اولویت‌های کارگروه ویژه تحقق شعار سال بیان کرد: تسهیل فرایندهای اداری، مشارکت و جذب بخش خصوصی و استفاده از فناوری‌های نوین برای توسعه استان از جمله اهداف این کارگروه است. شعار سال به عنوان یک ظرفیت و فرصت به ما این امکان را می‌دهد که از تخصیص‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری بهره‌برداری کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری تأکید کرد: سرمایه‌گذاری برای تولید تنها نگاه سخت‌افزاری نیست، بلکه تغییر نگرش‌ها و دیدگاه‌ها به ویژه در بخش اقتصادی و اجتماعی باید در اولویت قرار گیرد.

وی افزود: وظایف تمام دستگاه‌ها در کارگروه ویژه اقتصادی مشخص شده و طرح‌های توسعه استان در حال عملیاتی شدن است، علاوه بر این، جلب سرمایه‌گذار، ظرفیت‌سازی و گفتمان‌سازی برای جذب سرمایه از دیگر اولویت‌های این کارگروه است.

قربانپور همچنین به ضرورت مشارکت عمومی در فرآیند توسعه اشاره کرد و گفت: دستگاه‌ها موظفند برنامه‌های خود را برای تحقق شعار سال ارائه دهند و بخش خصوصی و نهادهای نظارتی نیز باید برنامه‌های خود را به کارگروه ویژه ارائه کنند.

وی در خصوص معیشت مردم در مناطق محروم استان اظهار کرد: با رویکرد توجه به ظرفیت‌های موجود در این مناطق، مهارت‌افزایی و توسعه طرح‌های تأثیرگذار در مناطق کمتر توسعه یافته در دستور کار قرار دارد. هدف اصلی ما ایجاد اقتصادی معیشت‌محور و تقویت زنجیره‌های تولید در این نقاط است.

قربانپور در پایان خاطرنشان کرد: توسعه استان نیازمند تغییر نگرش‌ها، هم‌افزایی مدیران، مشارکت عمومی و ورود جدی بخش خصوصی است تا بتوانیم به اهداف بزرگ اقتصادی دست یابیم و وضعیت معیشتی مردم استان را بهبود بخشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha