ناصر اکبری، امروز دوشنبه ۲۵ فروردین در دیدار با فرماندار لنجان اظهار کرد: این مخازن با مجموع ظرفیت ۱۰ هزار مترمکعب در شهرهای ورنامخواست، چرمهین، باغبهادران، مجتمع هشت روستایی خشوئیه و روستای مدیسه در حال احداث است که با بهرهبرداری از آنها امکان ذخیره و توزیع عادلانه آب بین مردم شهرستان لنجان فراهم میشود.
وی با بیان اینکه کیفیت و سلامت آب شرب خط قرمز شرکت آبوفاضلاب استان اصفهان است، افزود: بهمنظور پیشگیری از ورود فاضلاب خام به رودخانه زایندهرود، طرح مطالعاتی جمعآوری فاضلاب در ۱۸ روستای بالادست سد چمآسمان آغاز شده است، تا آب با کیفیتتری به تصفیهخانه باباشیخعلی برسد.
مدیرعامل شرکت آبوفاضلاب استان اصفهان بیان کرد: صنایع بزرگ منطقه نظیر ذوبآهن و فولاد مبارکه با انعقاد قراردادهای بیع متقابل(نوعی قرارداد خرید خدمت و معمولاً بلند مدت است)، زمینه توسعه شبکه فاضلاب در شهرستانهای لنجان و مبارکه، همچنین استفاده از پساب در چرخه صنعت را فراهم کردهاند که به نوبه خود در کشور بینظیر است.
اکبری از سایر صنایع فعال در منطقه نیز دعوت کرد و گفت: براساس مسئولیت اجتماعی، شرکت آبوفاضلاب استان اصفهان را در زمینه ساخت مخازن آب مورد نیاز و توسعه شبکههای آبرسانی و جمعآوری فاضلاب در شهرها و روستاهای تحت پوشش شهرستان لنجان یاری کنند.
علیرضا حسینی، فرماندار شهرستان لنجان در این نشست بر لزوم صرفهجویی در مصرف آب بهوسیله دستگاههای اداری و اجرایی تأکید و اظهار کرد: از این پس برای مدیرانی که نسبت به کاهش مصرف دستگاه متبوع خود اقدام نکنند، اخطار لازم صادر خواهد شد.
وی افزود: اگرچه با کمک صنایع شهرستان، اقدامات خوبی در زمینه توسعه شبکه جمعآوری و احداث تصفیهخانههای فاضلاب صورت گرفته است، اما همچنان باید برای حفظ سلامت رودخانه، نسبت به طراحی و اجرای شبکههای جمعآوری و انتقال فاضلاب در روستاهای بالادست حاشیه زایندهرود تلاش کرد.
به گزارش ایسنا، اضافه میشود در حال حاضر هشت شهر و ۴۲ روستا تحت پوشش خدمات امور آبوفاضلاب منطقه لنجان هستند و تاکنون با اجرای یک هزار کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع آب و ۵۰۰ کیلومتر شبکه جمعآوری و انتقال فاضلاب بیش از ۷۱ هزار انشعاب آب و ۴۰ هزار انشعاب فاضلاب در شهرها و روستاهای تحت پوشش، نصب شده است.
انتهای پیام
نظرات