• دوشنبه / ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۶
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404012513417
  • خبرنگار : 51025

امسال ۳۱ جشنواره در مناطق مختلف شهرستان زرند برگزار می‌شود

امسال ۳۱ جشنواره در مناطق مختلف شهرستان زرند برگزار می‌شود

ایسنا/کرمان طی مراسمی با حضور امام جمعه زرند، فرماندار و مدیران اجرایی شهرستان، از تقویم جشنواره‌های زرند با عنوان «زرند، پایتخت جشنواره‌های ایران» رونمائی شد.

حجت‌الاسلام شجاعی امام جمعه زرند امروز ۲۵ فروردین در این مراسم با مهم برشمردن برگزاری جشنواره‌های شهرستان، آن را گامی مهم به سوی تحقق اهداف شعار سال عنوان کرد و گفت: افزایش شور و نشاط اجتماعی، معرفی ظرفیت‌های مختلف، ایجاد ده‌ها اشتغال برای بانوان تولیدکننده محصولات خانگی و صنایع‌دستی، کمک به کاهش آسیب‌های اجتماعی از جمله اثرات مثبت جشنواره‌های زرند است که هر ساله طی یک تقویم سالانه تنظیم و در اختیار عموم گذاشته می‌شود.

وی با اشاره به شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» افزود: مبحث جشنواره‌ها در درون خود دارای زوایای پنهانی است که با بررسی و تعمق در آنها می توان صورت‌هایی از تاثیرگزاری مستقیم و غیر مستقیم آنها را در فعالیت‌های اجتماعی مشاهده کرد و وقتی در هر جشنواره ده‌ها بانوی خانه‌داری که در کار تولید محصولات خانگی هستند، حضور یافته و به اقتصاد خانه کمک می‌کنند، یعنی حمایت جشنواره‌ها از محصولاتی که بانوان و مردان در داخل خانه تولید می‌کنند و این تنها یک نتیجه از آثار مثبت جشنواره‌های شهرستان زرند است.

شجاعی با اشاره  به مردمی بودن جشنواره‌های زرند گفت: وقتی رویدادها مردمی باشند قطعا تداوم بیشتری خواهند داشت ضمن آنکه  بار مالی نیز بر دولت تحمیل نمی‌کنند و  از طرفی تعدادی از افرادی که برای هر رویداد فعالیت می‌کنند نیز درگیر اشتغال می‌شوند حتی اگر به صورت مقطعی هم باشد ولی باز هم ارزش دارد.

امام جمعه زرند با تاکید بر ارزشمندی شادی حلال در دین اسلام افزود: جشنواره‌های زرند نشان داد که در سایه حفظ ارزش‌های جامعه می‌توان کارهایی بزرگتر را با تکیه بر قابلیت‌ها و داشته‌های داخلی و در تمام سطوح انجام داد.

وی با قدردانی از همراهی دستگاه‌های اجرایی و انتظامی و امنیتی که طی سال‌های اخیر حمایت ویژه‌ای از این رویدادهای مردمی داشتند، بیان کرد: در سایه همدلی و همراهی مردم و مسئولان انشاءالله این رویدادها بتواند نتایج و اهداف ارزشمدار خود را حفظ و ارتقا بخشد.

فرماندار شهرستان زرند نیز در این مراسم گفت: انتخاب شعار محوری  زرند شهر جشنواره‌های ایران طی سال‌های اخیر باعث شد تا نام زرند بیش از پیش در کشور مطرح شود که قطعا در جذب سرمایه‌گذاران و گردشگران مفید است. ضمن آنکه ما به  تاثیرات عمیق جشنواره‌ها در ابعاد مختلف اجتماعی باور داشتیم و تمام تلاش دستگاه اجرائی این بود تا جشنواره ها با قوت و قدرت برگزار شود و امسال نیز همین رویکرد را دستگاه اجرائی خواهد داشت.

سیدرضا حسینی نژاد افزود: باید این رویه با محوریت مردم و نظارت ستاد جشنواره تداوم یابد و قطعا افزایش روحیه نشاط و امید در بین مردم باعث دلگرمی بیشتر آنان به نظام و خنثی سازی نقشه‌های بدخواهان نظام خواهد شد.

محمد اسلامی رئیس اداره میراث فرهنگی زرند نیز با اعلام اینکه امسال ۳۱ جشنواره در مناطق مختلف شهرستان برگزار می‌شود، گفت: ۹۰ درصد جشنواره‌ها در مناطق روستایی خواهند بود که بر اساس ظرفیت‌ها و توانمندی‌های هر منطقه متفاوت خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha