• دوشنبه / ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۴:۵۰
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404012513455
  • خبرنگار : 50175

معاون فرماندار تاکید کرد

لزوم جلوگیری از کوچ زودهنگام عشایر در بروجرد

لزوم جلوگیری از کوچ زودهنگام عشایر در بروجرد
تصویر تزیینی است

ایسنا/لرستان معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی فرمانداری ویژه بروجرد گفت: کوچ زودهنگام عشایر آغاز شده است، باید تلاش کنیم تا از ورود عشایر و دام‌های آنها به شهر و شهرک‌ها جلوگیری کنیم.

مقداد صارمی امروز (۲۵ فروردین‌) در جلسه ساماندهی کوچ زودهنگام عشایر بروجرد که در فرمانداری شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: ۱۴۰ هزار نفر از عشایر که ۳۸ هزار ۵۰۰ نفر آنان کوچ‌رو هستند با ۱.۵ میلیون دام سبک هر سال به‌ مرور از خوزستان به سمت همدان کوچ می‌کنند وارد شهرستان بروجرد می‌شوند. قرار بر این بود که عشایر ایل ترکاشوند تا ۳۰ فروردین در خوزستان بمانند، ولی به علت گرمای هوا و کمبود علوفه، کوچ زودهنگام آغاز شده است و مستقیم وارد بروجرد می‌شوند.

وی بیان کرد: استان همدان تا ۱۵ اردیبهشت‌ اجازه ورود عشایر را نمی‌دهد و این امر باعث ایجاد مشکلاتی برای شهرستان بروجرد می‌شود.

صارمی بیان کرد: برخی از عشایر تا تابستان نیز در شهرستان باقی می‌ماند و باعث شده پرونده‌های قضایی تشکیل شود در سنوات گذشته نزاع بین روستائیان و عشایر را نیز در پی داشته است.

وی ادامه داد: باید از کوچ عشایر از سمت پلدختر جلوگیری شود تا ورود زودهنگام به شهرستان بروجرد نداشته باشیم که در این راستا باید همه ارگان‌ها همکاری لازم را داشته باشند.

معاون سیاسی و اجتماعی و امنیتی فرمانداری ویژه بروجرد تصریح کرد: باید از ورود عشایر و دام‌های آنان به شهر و شهرک‌ها جلوگیری کرده و عشایر در یک نقطه مشخص‌شده اسکان داده شوند تا زمان کوچ آنان به استان همدان مجاز شود.

صارمی اظهار کرد: مصوبات این جلسه مبنی بر مدیریت هماهنگ و منسجم و همکاری دستگاه‌های اجرایی مختلف مرتبط تا فردا به دستگاه‌های مرتبط ابلاغ می‌شود.

حجت‌الاسلام علی سلگی معاون دادسرای عمومی و انقلاب بروجرد نیز در این جلسه، اظهار کرد: براساس قانون و برخوردهای قضایی نباید به دنبال حل مشکل کوچ زودهنگام عشایر شد بلکه به یک مدیریت هماهنگ نیاز است تا در این مدت زمان محدود که با کوچ زودهنگام مواجه هستیم مشکلات آن‌ها رفع شود.

وی گفت: عشایر باید بدانند که براساس قانون اگر دام آن‌ها کشت روستاییان را خراب کنند مرتکب جرم شده‌اند و این اقدام منجر به خسارت به کشاورزان محلی و بومی می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha