• سه‌شنبه / ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۵:۲۴
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1404012614268
  • خبرنگار : 71974

همسر شهید مسعود علی محمدی:

ترور سیستماتیک دانشمندان ایرانی، نقض آشکار حق توسعه ایران است

ترور سیستماتیک دانشمندان ایرانی، نقض آشکار حق توسعه ایران است

همسر شهید مسعود علی محمدی با بیان اینکه ترور سیستماتیک دانشمندان ایرانی، به ویژه توسط موساد و گروه تروریستی منافقین (MKO)، نقض آشکار حق توسعه ایران است، گفت: این ترورها از سال ۲۰۱۰ تاکنون ادامه دارند و هدف آن تضعیف پیشرفت علمی و فناوری کشور است.

به گزارش ایسنا، منصوره کرمی، جامعه شناس و همسر شهید مسعود علی محمدی از شهدای هسته ایران امروز در همایش پیش‌نویس کنوانسیون مبارزه با تروریسم که در دانشگاه علامه برگزار شد، با اشاره به شخصیت دکتر علی محمدی، یکی از برجسته‌ترین دانشمندان فیزیک ایران، اظهار داشت: دکتر محمدی همواره برای توسعه و پیشرفت کشورش تلاش می‌کرد و به مردمش عشق می‌ورزید. او همیشه می‌گفت: «حق مردم ماست که مطابق همه کشورهای دنیا وضع بهتری داشته باشند. او معتقد بود که ما می‌توانیم این وضعیت را تغییر دهیم و همواره برای توسعه و پیشرفت کشور تلاش می‌کرد. من به او افتخار می‌کردم و از او الهام می‌گرفتم.»

ترور دانشمندان؛ نقض آشکار حق توسعه

کرمی با اشاره به ترور دانشمندان ایرانی، گفت: یک صبح سرد زمستانی در سال ۲۰۱۰، تمام آرزوهای من، همسرم و فرزندانم به تاریکی، غم و اندوه تبدیل شد. آری، اسرائیل با کمک سازمان تروریستی مجاهدین خلق، همسرم را ترور کرد و عشق، آرزو و تمام زندگی من را جلوی دیدگانم بر باد داد.

وی افزود: این قصه تلخ تنها مربوط به ما نبود، بلکه برای بسیاری از مردم ایران اتفاق افتاد. بیش از ۲۳,۰۰۰ قربانی ترور در ایران وجود دارد که این ترورها نقض آشکار حق توسعه کشور است.

این محقق با بیان اینکه ترور سیستماتیک دانشمندان ایرانی، به ویژه توسط موساد و گروه تروریستی منافقین (MKO)، نقض آشکار حق توسعه ایران است، ادامه داد: این ترورها از سال ۲۰۱۰ تاکنون ادامه دارند و هدف آن تضعیف پیشرفت علمی و فناوری کشور است.

وی افزود: حق توسعه یک اصل حقوقی بین‌المللی است که در اعلامیه سازمان ملل در سال ۱۹۸۶ به رسمیت شناخته شده و تضمین می‌کند که ملت‌ها بدون دخالت خارجی مسیر پیشرفت خود را طی کنند.

ترور دانشمندان؛ جلوگیری از استقلال علمی ایران

کرمی با اشاره به نمونه‌هایی از ترور دانشمندان ایرانی، گفت: ترور دانشمندانی مانند دکتر مسعود علی محمدی، دکتر مجید شهریاری، دکتر داریوش رضایی‌نژاد و دکتر محسن فخری‌زاده، نمونه‌ای از تروریسم علمی است که هدف آن جلوگیری از استقلال علمی ایران بوده است.

وی ادامه داد: پیامدهای این ترورها شامل اختلال در تحقیقات علمی، از بین رفتن دهه‌ها دانش و تخصص، ارعاب در میان دانشمندان جوان، تشدید فرار مغزها و عقب‌ماندگی فناوری در حوزه‌های استراتژیک است.

نقش حقوق بین‌الملل؛ لزوم پاسخگویی و اقدام بین‌المللی

این جامعه‌شناس با تأکید بر نقش حقوق بین‌الملل، اظهار داشت: ترور دانشمندان ایرانی نقض منشور سازمان ملل، میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی و اصول بنیادین حق توسعه است. در کنار این ترورها، تحریم‌های اقتصادی و حملات سایبری نیز بخشی از یک جنگ ترکیبی علیه پیشرفت علمی ایران به شمار می‌آیند.

وی ادامه داد: جامعه بین‌المللی باید این ترورها را محکوم کرده و عاملان آن را پاسخگو کند. همچنین، تحریم‌های علمی ظالمانه علیه ایران باید پایان یابد. پیشرفت ایران علی‌رغم تمام فشارها نشان می‌دهد که ترور و تحریم نمی‌تواند مسیر توسعه را متوقف کند.

کرمی افزود: حق توسعه انرژی هسته ای غیرقابل مذاکره است و جهان باید در برابر استعمار علمی مقاومت کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha