علیرضا محمودی، ۲۷ فروردین در نشست با اصحاب رسانه اظهار کرد: شهر اراک با مزیتهای نسبی و مطلقی که دارد آمادگی خوبی برای رشد و توسعه همه جانبه دارد و از مدیران موفقی در تمام سطوح برخوردار است.
وی با بیان اینکه اراک از بسیاری شهرها جلوتر است افزود: بهبود مستمر وضع موجود و رشد و توسعه شهر، رویکرد ما در دوره جدید مدیریت شهری بوده است.
شهردار اراک با تاکید بر اینکه نباید آلودگی هوای اراک را بزرگ جلوه دهیم، گفت: ما باید در راستای مقابله با مشکلات و آلودگیها، به زیباییها و نکات مثبت شهر نیز توجه کنیم تا حرکت رو به جلو داشته باشیم.
وی با بیان اینکه در تلاشیم دره گردشگری گردو را به مکان زیباتر و گردشگریتری تبدیل کنیم اضافه کرد: پارک شهید باهنر با مساحت ۱۸۰ هکتار از دیگر مکانهای تفریحی شهر اراک و بسیار بزرگ است، اما به هر دلیلی تاکنون امکان استفاده بهینه از این مکان انجام نشده است. همچنین باغ وحش شهر اراک از دیگر مکانهای تفریحی است که به تازگی توسعه پیدا کرده است.
محمودی اظهار کرد: شهر اراک از اماکن تاریخی، فرهنگی و تفریحی بسیاری برخوردار است که پرداختن به این مکانها ضرورت دارد، اما رشد و توسعه در شهر اراک نیازمند کار جمعی، همکاری و همافزایی بیشتر است.
محمودی تصریح کرد: بهرهبرداری از تقاطع غیر همسطح امام خمینی(ره) با اعتباری بالغ بر ۲ هزار میلیارد ریال، پیشرفت ۹۶ درصدی پارکینگ طبقاتی مجتمع آفتاب، احداث پارک سوار به ارزش ۶۱۲ میلیارد ریال، افتتاح ساختمان تئاتر شهر، بهسازی و توسعه مجموعه گردشگری نور الشهدا، احداث پارکینگ، طراحی و اجرای بوستان خانواده، افتتاح بک فیلتر، خرید ۳۰ دستگاه اتوبوس برقی، احداث ایستگاه شارژ اتوبوس، نوسازی مخازن، تکمیل پروژه لندفیل، خرید نردبان ۶۴ متری و... از جمله اقدامات و دستاوردهای مدیرت شهری اراک است.
وی با بیان اینکه برنامههای ما باید زیربنایی باشد و باید آهنگ رو به جلو برای حل مسئله داشته باشیم، گفت: برنامه ما در شهر اراک این است که کیفیت آسفالتها را افرایش دهیم، در این راستا کارخانه آسفالتی را با روش جدید پیشبینی کردهایم و در صدد رفع مسائل محیط زیست محیطی آن هستیم. سال گذشته حدود ۱۵۰ هزار تن آسفالتریزی انجام شد و امسال به همین میزان پیشبینی شده است.
شهردار کلانشهر اراک اظهار کرد: ایجاد مراکز جدید بدون پارکینگ قابل قبول نیست و خط قرمز مدیریت شهری شهر اراک است، طبق قانون هر پزشکی در هر کجا میتواند مطب بزند و این امر سبب شده که در خیابانهای اصلی شهر اراک با کمبود پارکینگ مواجه شویم و این در حالیست که مطلب پزشکان باید به شهرک سلامت انتقال پیدا کنند.
محمودی ادامه داد: در شهر اراک به ازای هر هزار نفر یک نفر پاکبان وجود دارد، بهترین امکانات در اختیار پاکبان قرار میگیرد و در راستای ایمن بودن آنها نهایت تلاش صورت گرفته و لباسهای استاندارد برای آنها پیش بینی شده است اما علیرغم این امکانات همچنان به جهت بیتوجهی برخی شهروندان، باز هم حوادثی برای پاکبان ها وجود داشته و اسفند سال گذشته دو نفر از پاکبانان دچار حادثه شدند.
وی تصریح کرد: بزرگترین لندفیل غرب کشور در فضای ۲۵۰ هزار متر مربعی برای انباشت زباله های شهری در شهر اراک احداث شده که آماده بهرهبرداری است و افتتاحیه آن به زودی برگزار میشود، همچنین جهت تفکیک زباله از مبدا نیز یک شرکت فعال است و ۲۵ هزار نفر از شهروندان اراکی با آن در ارتباط هستند.
شهردار کلانشهر اراک با اشاره به وضعیت کشتارگاه صنعتی این شهر، افزود: مشکلات غیر استاندارد کشتارگاه صنعتی اراک حل شده است و شیرابه کشتارگاه تصفیه میشود و لاشه دامها مورد تایید نهادهای بهداشتی است، بنابراین اکنون هیچگونه مشکلی به لحاظ تاسیسات و مدیریتی در کشتارگاه صنعتی اراک وجود ندارد.
محمودی تصریح کرد: بودجه شهر اراک بودجه شهرداری اراک در سال ۱۴۰۳ به بیش از پنج همت رسیده و محقق شده است.
وی با اشاره به طرح ۲۴ متری شهر اراک گفت: ۲۴ متری، اختراعی بود که به جای ۵۸ متری اجرایی میشود و جزو طرحهای شهر اراک است و باید آنرا انجام دهیم و در راستای اجرای آن تاکنون حدود یک پنجم املاک تملک شده، ۲۰ مورد پروانه صادر و ۶ مورد در دست ساخت است. مساحت کل طرح ۴۲ هزار متر مربع است و باید ۲۰ هزار متر مربع تملک شود که تاکنون چهار هزار متر مربع تملک شده است.
انتهای پیام
نظرات