• چهارشنبه / ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۱
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404012715021
  • خبرنگار : 50989

عضو هیئت علمی دانشگاه قم بیان کرد

از پژوهش تا فرهنگ‌سازی؛ نقش محوری جهاد دانشگاهی در مسئله ناباروری

از پژوهش تا فرهنگ‌سازی؛ نقش محوری جهاد دانشگاهی در مسئله ناباروری

ایسنا/قم عضو هیئت علمی دانشگاه قم گفت: جهاد دانشگاهی می‌تواند با همکاری دانشگاه قم و سایر دانشگاه‌های مهم استان و حوزه‌های علمیه زمینه فرهنگی و آگاهی در بحث ناباروری را در مراکز علمی تثبیت کنند.

حجت‌الاسلام مودب، عضو هیئت علمی دانشگاه قم در حاشیه همایش ملی «بررسی اخلاقی فقهی و حقوقی درمان ناباروری» در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن بیان اهمیت مسئله جوانی جمعیت بیان کرد: باتوجه به فرمایشات مقام معظم رهبری، جمعیت ثروتی است که برای استقلال آینده کشور اهمیت فراوانی دارد لذا برای شکل‌گیری جمعیت باید به مسئله خانواده اندیشید.

وی افزود: در شکل گیری خانواده موانعی وجود دارد به خصوص استفاده از موادغذایی که در دوران معاصر، باعث مشکلاتی در باروری خانواده‌ها شده است. این مشکل تنها منحصر به کشور ما نیست و شاهد آن در سطح جهان هستیم؛ بنابراین جهت شکل‌گیری خانواده، باید به مسئله ناباروری اهمیت دهیم که این مهم، مقدمه‌ای برای شکل‌گیری خانواده‌های سالم است.

عضو هیئت علمی دانشگاه قم در پاسخ به سوال چیستی نقش نهادهای فرهنگی در ایجاد جوانی جمعیت، گفت: جهاد دانشگاهی یک سرمایه ملی کشور است که بارها مقام معظم انقلاب، از ابتدای شکل‌گیری آن تا امروز، درباره اهمیت، توفیقات و وظایف آن تاکید کرده است. جهاد دانشگاهی نیز در مسئله جوانی جمعیت مسئولیت سنگینی دارد لذا کارهایی از این قبیل، نیاز به روحیه جهادی دارد و با فرآیند عادی توفیقات زیادی حاصل نمی‌شود.

وی اظهار کرد: کار جهادی نیز باید توسط تیمی انجام شود که هم متخصص باشد و هم ضرورت مسئله را درک کند همچنین جهاد دانشگاهی می‌تواند با همکاری دانشگاه قم و سایر دانشگاه‌های مهم استان و حوزه‌های علمیه زمینه فرهنگی و آگاهی در بحث ناباروری را در مراکز علمی تثبیت کنند.

مودب بیان کرد: دانشکده‌های الهیات، رشته‌ها و گروه‌های فقه و حقوق در تبیین مسائل حقوقی مربوط به مبحث ناباروری مسئولیت‌های فراوانی در تبیین و توضیح احکام فقهی و حقوقی برای دانشجویان که نسل فرهیخته کشور هستند، داشته‌اند.

وی همچنین در پایان نقش دستگاه‌های حاکمیتی را در حمایت از زوج‌ها و خانواده‌ها مهم دانست و تاکید کرد: متاسفانه در کشور، سیاست‌های حمایت از بحث جوانی جمعیت، جهادی پیگیری نمی‌شود و لازم است که نهادهای دولتی و حاکمیتی به این موضوع توجه کنند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha