دکتر سیف الله سعدالدین رئیس دانشگاه سمنان با بیان اینکه اختتامیه این رویداد ملی فردا ۲۸ فروردین به میزبانی دانشگاه سمنان برگزار می شود، اظهار کرد: ۱۲ هزار دانشجوی فعال ایرانی و یک هزار و ۵۰۰ دانشجوی بین المللی در دانشگاه سمنان مشغول تحصیل هستند.
وی با اشاره به فعالیت ۴۰۳ عضو هیات علمی تمام وقت و ۴۰۰ استاد حق التدریس در این دانشگاه افزود: در مهر ۱۴۰۳ دو هزار و ۲۰۰ دانشجوی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری پذیرش داشتیم که نسبت به سال قبل از آن، ۴۰ درصد افزایش پذیرش داشتیم.
رئیس دانشگاه سمنان ادامه داد: در حال حاضر ۵۰ پژوهشگر پسا دکتری در این دانشگاه مشغول انجام امور پژوهشی هستند و ۵۰ پژوهشگر پسادکتری جدید در حال جذب هستند.
وی گفت: در حال حاضر دانشگاه سمنان به عنوان قطب علمی پیشران در توسعه پایدار در منطقه مرکزی ایران است و بر اساس رتبه بندی Isc رتبه ۲۰ و در رتبه تایمز رتبه بین ۱۲۰۰ تا ۱۰۰۰ را داریم.
رئیس دانشگاه سمنان با بیان اینکه دانشکده دامپزشکی دانشگاه سمنان یکی از دانشکده های قوی و با جذب بالای دانشجو است تصریح کرد: دانشکده دامپزشکی دانشگاه سمنان تنها دانشکده دامپزشکی ذیل دانشگاه های وزارت علوم در کشور بوده و این همایش حاصل تلاش های همکاران ما در این دانشکده است.
دکتر سعدالدین گفت : امروز جراحی دامپزشکی تنها یک تخصص نیست بلکه یک زبان جهانی است که سلامت حیوانات، انسانها و کره زمین را به هم پیوند می دهد.
دکتر حمید مسلمی رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه سمنان هم از ارسال ۵۵۰ مقاله به دبیرخانه این همایش خبر داد و گفت: ۳۵۰ مقاله پس از داوری های انجام شده از بین این مقالات برای ارائه در همایش پذیرش شد.
دکتر مسلمی ضمن قدر دانی از همکاری اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشکده دامپزشکی در برگزاری این همایش افزود: از مقالات پذیرفته شده ۴۲ مقاله به صورت سخنرانی ارائه می شود که از این تعداد ۲۰ مقاله به صورت سخنرانی مدعو و ۲۲ مقاله به صورت سخنرانی آزاد در زمان برگزاری این همایش و مابقی به صورت پوستر ارائه خواهد شد .
وی به محورهای این همایش پرداخت و گفت : جراحی بافت نرم، جراحی ارتوپدی (بافتهای سخت)، لنگش و بیماریهای اندامهای حرکتی ، جراحی اعصاب ، فناوریهای نوین، مهندسی بافت و التیام زخم، ،بیهوشی، بیدردی و مدیریت درد،تصویربرداری تشخیصی دامپزشکی ، طب بازساختی، طب مکمل و توان بخشی ، دندانپزشکی ، طب اورژانس و مراقبتهای ویژه و علوم وابسته (آسیب شناسی درمانگاهی، بیماریهای داخلی، بیماریهای متابولیک) از محورهای این همایش است .
دکتر مسلمی با اشاره به اهداف همایش اضافه کرد: تبادل دانش و تجربه و ارزیابی نوآوریهای پیشرو در عرصه مدیریت زخم و ترمیم بافت، تبادل یافتههای نوین در حوزههای مختلف جراحی، بیهوشی و تصویربرداری تشخیصی، ایجاد فضای تعاملی میان فعالان حوزه صنعت و پژوهشگران دانشگاهی، آموزش و توانمندسازی مهارتهای تخصصی در قالب سخنرانیهای کلیدی و کارگاههای عملی و معرفی دستاوردهای پژوهشی به صنایع مرتبط از مهمترین اهداف برگزاری این همایش ملی است.
انتهای پیام
نظرات