• چهارشنبه / ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۲۱:۵۸
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404012715361
  • خبرنگار : 50663

تأکید استاندار خراسان رضوی بر توسعه دیپلماسی اقتصادی و حمل‌ونقل صادراتی

تأکید استاندار خراسان رضوی بر توسعه دیپلماسی اقتصادی و حمل‌ونقل صادراتی

ایسنا/خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی از ثبت رشد چشمگیر ۳۳ درصدی صادرات استان در سال گذشته خبر داد و با اشاره به توسعه روابط تجاری با کشورهای همسایه، گفت: ظرفیت خراسان رضوی در حوزه صادرات فراتر از آمارهای فعلی است و باید زیرساخت‌های صادراتی تقویت شود.

غلامحسین مظفری شامگاه چهارشنبه ۲۷ فروردین‌، در حاشیه آیین تجلیل از صادرکنندگان نمونه استان در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: در سال ۱۴۰۳، صادرات استان از مرز دو میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار عبور کرد که نسبت به سال قبل، رشد حدود ۳۳ درصدی داشته است. این موفقیت با وجود چالش‌ها و محدودیت‌هایی که تولیدکنندگان با آن مواجه بودند، حاصل شده و خبر خوشی برای مردم استان است.

وی با اشاره به سیاست‌های صادرات‌محور دولت و تأکید مقام معظم رهبری بر توسعه تعاملات منطقه‌ای افزود: طی سال گذشته سفرهای تجاری هدفمندی به کشورهای همسایه از جمله پاکستان و ازبکستان انجام شد. در این سفرها بستر مناسبی برای توسعه مبادلات کالا و تجارت ایجاد شد و در هفته پیش‌رو نیز میزبان یک هیئت اقتصادی بزرگ از ایالت لاهور پاکستان خواهیم بود.

مظفری ادامه داد: در سال‌های گذشته نسبت به برخی کشورها از جمله پاکستان، غفلت‌هایی صورت گرفته بود؛ کشوری با جمعیتی بالا و تقاضای جدی برای کالاهای ایرانی. امروز تعاملات مؤثری با این کشور آغاز شده و تفاهم‌نامه‌های اولیه به قراردادهای اجرایی و حتی حمل کالا منجر شده‌اند.

وی با اشاره به نقش‌آفرینی تجار خراسان رضوی در این تعاملات گفت: فعالان اقتصادی استان با انگیزه و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود، توانسته‌اند آمار صادرات را بصورت ملموس ارتقای دهند. این در حالی است که ظرفیت‌های بالقوه استان برای توسعه صادرات بسیار فراتر از آمارهای فعلی است.

استاندار خراسان رضوی با تأکید بر موقعیت ژئوپلیتیکی استان و دسترسی به کریدورهای مهم حمل‌ونقل کشور افزود: این استان بیش از هفت درصد از صادرات غیرنفتی کشور را به خود اختصاص داده و با تقویت زیرساخت‌ها، می‌تواند سهم بالاتری نیز ایفا کند. کاهش بروکراسی‌های اداری، توسعه پایانه‌های صادراتی و حمایت از حمل‌ونقل بین‌المللی از ضرورت‌های امروز استان است.

وی خاطرنشان کرد: در نوروز امسال روزانه ۲۰ پرواز خارجی در فرودگاه مشهد انجام شده که ظرفیت مناسبی برای راه‌اندازی پروازهای باری به کشورهای منطقه به شمار می‌رود. ایجاد پایانه صادراتی مناسب در حوزه‌های هوایی، ریلی و جاده‌ای یک نیاز جدی است که می‌تواند با مشارکت بخش خصوصی و حمایت تسهیل‌گرانه دولت محقق شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha