• پنجشنبه / ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۹:۱۷
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1404012815839
  • خبرنگار : 50553

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان:

نگاه دولت چهاردهم استفاده از نخبگان برای حل مسائل است

نگاه دولت چهاردهم استفاده از نخبگان برای حل مسائل است

ایسنا/قزوین قائم مقام رئیس بنیاد ملی نخبگان گفت: نگاه دولت چهاردهم استفاده از نخبگان برای حل مسائل است. در این راستا، برنامه‌هایی را برای توانمندسازی در نظر گرفته‌ایم.

سعید خدایگان در مراسم معارفه رئیس بنیاد نخبگان استان قزوین که امروز ۲۸ فروردین در سالن مهندس بهشتی قزوین برگزار شد، اظهار کرد: بنیاد ملی نخبگان ۱۰ خرداد امسال ۲۰ ساله می‌شود و سازمانی که دوران بلوغ خودش را گذرانده برنامه‌های جدیدی دارد تا پوست اندازی کند.

وی افزود: شعار ما دانایی، توانایی و مانایی است و در تلاش هستیم برنامه‌های جدیدی داشته باشیم البته برای رسیدن به اهدف نیاز است نخبگان به ما کمک کنند تا بتوانیم از روش شناسایی سنتی خارج شویم.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: بنیاد نخبگان طرح‌هایی را در حال اجرا دارد تا قراردادهای مختلفی با صنایع متعدد کشور برای به‌کارگیری دانشجویان در حوزه‌های مختلف صنعت منعقد کند ضمن اینکه نگهداشت نخبگان در استان مسئله مهمی است که در این راستا برنامه‌های مختلفی تدوین کرده‌ایم. 

وی تصریح کرد: موضوع دیگر اشتغال است که در بنیاد نخبگان سه مدل اشتغال و به‌کارگیری نخبگان را دنبال می‌کنیم از جمله جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی، اشتغال در دانشگاه‌ها و در موسسات علمی که ۱۵ اردیبهشت سال جاری فراخوان اول استخدام در دانشگاه‌ها را خواهیم داشت.

این مسئول افزود: مدل دیگر نیز جذب افراد در شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های خصوصی است، برنامه‌های مختلفی را برای هر سه مدل اشتغال مدنظر داریم تا اشتغال نخبگان را رقم بزنیم.

وی بیان کرد: مسکن نخبگان مسئله جدی است، حقوقی که استادیار جوان دریافت می‌کند مبلغ قابل توجهی نیست و اگر بخواهد خانه‌ای اجاره کند هم کافی نخواهد بود، در برخی استان‌ها گام‌هایی اجرایی برداشته شده و در برخی استان‌ها نیز زمین اختصاص داده شده، در قزوین نیز باید با ریاست جدید مدل بومی تخصیص زمین به نخبگان رقم بخورد. 

خدایگان خاطرنشان کرد: بخشی از مهاجرتی که امروزه شاهد آن هستیم مهاجرت اساتید جوان است که بعد از شروع کار از کشور خارج می‌شوند که امیدواریم بتوانیم قدم مثبتی در این حوزه برداریم تا نخبگان در کشور خودمان نقش آفرینی کنند.

به گزارش ایسنا، در این مراسم از زهرا مرتضوی تقدیر و نوشین بیگدلی به‌عنوان رئیس جدید بنیاد نخبگان قزوین معرفی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha