• جمعه / ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۰:۲۷
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404012915920
  • خبرنگار : 50189

رئیس اتاق اصناف کشور: 

ایران همه‌چیز دارد، فقط باید موانع را برداریم/ تولید کلید اشتغال و صادرات است

ایران همه‌چیز دارد، فقط باید موانع را برداریم/ تولید کلید اشتغال و صادرات است

ایسنا/کرمان رئیس اتاق اصناف ایران با اشاره به ظرفیت‌های طبیعی، جغرافیایی و انسانی کشور گفت: در ایران، هیچ کمبودی وجود ندارد؛ در هر استان منابع فراوانی هست. اما باید از این منابع درست استفاده کنیم و اجازه ندهیم بروکراسی اداری مانعی بر سر راه تولید باشد.

قاسم نوده فراهانی ۲۸ فروردین‌ در نشست فعالان اقتصادی استان کرمان با اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت تولید در کشور گفت: کشوری که در تولید موفق باشد، بیکاری در آن جایی نخواهد داشت. تولید موفق، هم اشتغال‌زاست و هم در صادرات سهم بسزایی خواهد داشت.

وی با اشاره به ظرفیت‌های گسترده استان کرمان در حوزه صنعت و معدن گفت: کرمان یکی از استان‌های پهناور و دارای معادن و صنایع بسیار وسیعی است. پتانسیل‌هایی در این استان وجود دارد که اگر به‌درستی مدیریت شوند، می‌توانند نقش بزرگی در توسعه اقتصادی کشور ایفا کنند.

فراهانی با تأکید بر اهمیت رفع موانع پیش‌روی تولیدکنندگان، تصریح کرد: مشکلاتی در حوزه زیرساخت‌ها مانند آب و برق و نیز در روندهای اداری وجود دارد. این موانع باید با تدبیر مجلس و همراهی مدیران اجرایی استان‌ها مرتفع شود.

وی نقش مجلس شورای اسلامی را در برنامه‌ریزی کلان کشور بسیار کلیدی دانست و افزود: استاندارانی که در استان‌ها مسئولیت می‌گیرند باید استان را خوب بشناسند. قطعا استانداران باید اختیارات بیشتری داشته باشند تا بتوانند برای استان‌شان برنامه‌ریزی دقیق انجام دهند.

رئیس اتاق اصناف کشور همچنین با اشاره به ظرفیت‌های طبیعی، جغرافیایی و انسانی کشور عنوان کرد: در ایران، هیچ کمبودی وجود ندارد؛ در هر استان منابع فراوانی هست. اما باید از این منابع درست استفاده کنیم و اجازه ندهیم بروکراسی اداری مانعی بر سر راه تولید باشد.

وی ضمن قدردانی از تلاش‌های صنعتگران و کارآفرینان، گفت: در دوران دفاع مقدس، این صنعتگران بودند که کشور را سرپا نگه داشتند؛ بدون توقع مقام یا درجه‌ای، با جان و دل کار کردند و امروز هم همان‌طور با تعهد مشغول فعالیت هستند.

رئیس اتاق اصناف کشور در بخش دیگر سخنانش تأکید کرد: درخواست صنعتگران این است که کارها به خودشان واگذار شود و دخالت‌های بی‌مورد کمتر شود. نظارت لازم است، اما باید بگذاریم آن‌ها با فراغ بال کار کنند تا بهره‌وری کشور افزایش پیدا کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۹ ۲۱:۲۹

چگونه برداریم و کی برداره مهمه وگرنه همه این حرفها رو میزنن یکی مثل من با حقوق کارگری برای معاش زندگی آنقدر پیگیر میشم که کاری بکنم نه یه آقازاده

avatar
دیروز ۰۰:۱۰

بسمه تعالی سلام نظر بنده رو بخواین چنین گویم سرمایه کشور در دنیا نیروی انسانی است کشور ما ودولت ما به این جوانان بها دهند این نیروی بالفعل منقرض میشه ده سال دیگر این جوان دیگر نیست و ایران ما با مشکل بزرگی دست وپنجه نرم خواهد کرد به کار گرفته شوند