• شنبه / ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۸:۱۰
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1404013016366
  • خبرنگار : 71299

مشاور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام تشریح کرد:

افزایش تعرفه کامیون‌های حامل کالای کشاورزی در مرز مهران قانونی است

افزایش تعرفه کامیون‌های حامل کالای کشاورزی در مرز مهران قانونی است

ایسنا/ایلام مشاور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام در خصوص افزایش تعرفه کامیون‌های حامل کالای کشاورزی و قانونی بودن آن از مرز مهران توضیح داد.

امید شفیعی در این خصوص به ایسنا اظهار کرد: افزایش تعرفه سال گذشته از  ۵۰ هزار تومان به ۱۰۰ هزار تومان به ازای هر کامیون ۲۵ تنی توسط کلینیک‌ها به‌هیچ وجه خودسرانه نبوده و با هماهنگی سازمان جهاد کشاورزی استان و بر اساس تعرفه ابلاغ شده توسط وزیر جهاد کشاورزی در شهریور ۱۴۰۳ و به میزان حدود یک چهارم تعرفه قانونی یعنی ۱۰۰ هزار تومان به ازای هر کامیون صورت گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: در راستای اصل ۴۴ قانون اساسی موضوع تصدی گری به بخش خصوصی و آیین‌نامه اجرایی بند ب ماده ۱۲ افزایش بهره‌وری انجام شده است.

مشاور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام توضیح داد: در استان ایلام به‌دلیل نبود آزمایشگاه‌های مجهز برای تشخیص عوامل قرنطینه‌ای تره‌بار و نیز کمبود نیروی متخصص در مرز مهران امکان انجام  عملیات نمونه‌برداری و تشخیص توسط بخش دولتی فراهم نیست و بر اساس مواد قانونی واگذاری تصدی‌گری قرنطینه به‌بخش خصوصی، این عملیات، به کلینیک‌های خصوصی واگذار شده است.

شفیعی ادامه داد: در خصوص تعرفه خدمات این کلینیک‌ها هر ساله وزیر جهاد کشاورزی دفترچه تعرفه خدمات بخش کشاورزی را بلاغ می‌کند.

وی افزود: آخرین دفترچه تعرفه خدمات فنی کشاورزی در شهریور سال ۱۴۰۳ توسط وزیر وقت جهاد کشاورزی ابلاغ شده و اسناد آن قابل ارائه و موجود است.

شفیعی گفت: دلیل این ادعا این است که با واگذاری بخشی از فعالیت‌های قرنطینه‌ای شامل نمونه‌برداری و آزمایش محموله‌های صادراتی یا وارداتی بازدید انواع قلمه نهال و گل‌های زینتی و کشت بافت و تشخیص میکروسکوپی و ماکروسکوپی (عوامل ویروسی باکتریایی و قارچی) به بخش خصوصی یعنی کلینیک‌های گیاه پزشکی واجد شرایط علاوه بر کاهش هزینه‌های بخش دولتی به‌منظور خرید تجهیزات آزمایشگاهی و استخدام نیروهای متخصص گیاه‌پزشک و تأمین حقوق و مزایا و هزینه رفت و آمد ا آن‌ها باعث چابک‌سازی بخش دولتی می‌شود.

وی تشریح کرد: در مرزهای مجاور استان یعنی مرز خسروی،  مرز قصرشیرین، مرز خرمشهر و بیشتر مرزهای کشور، این تعرفه تقریباً معادل تعرفه قانونی یعنی حدود ۴۰۰ هزار تومان به ازای هر کامیون اخذ می‌شود اما در مرز شلمچه و چذابه به‌دلیل عدم فعالیت کلینیک و عدم وجود کلینیک بخش خصوصی، عملیات نمونه‌برداری و تشخیص آلودگی توسط بخش دولتی صورت می‌گیرد و طبیعتاً چون این عملیات توسط بخش دولتی انجام می‌گیرد، هزینه‌ای نیز در این دو مرز اخذ نمی‌شود.
شفیعی اضافه کرد: حتی در سایر مراکز صادراتی مثل اندیمشک و دزفول و استان البرز که صادرات تره‌بار به کشورهای دیگر صورت می‌گیرد تعرفه قانونی توسط کلینیک‌های خصوصی از صادرکنندگان اخذ می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha