• شنبه / ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۶
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404013016781
  • خبرنگار : 50229

معاون شرکت ملی حفاری ایران:

ظرفیت‌های عملیاتی ناوگان حفاری با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان فعال‌سازی شده است

ظرفیت‌های عملیاتی ناوگان حفاری با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان فعال‌سازی شده است

ایسنا/خوزستان معاون امور فنی شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به انجام ۶ هزار و ۲۶۴ مورد خدمات فنی و ویژه، گفت: ارائه این حجم از خدمات افزایش بالای ۶ درصد را نشان می‌دهد.

جهانگیر شجاعی امروز شنبه(۳۰ فروردین) با بیان اینکه این حجم خدمات این شرکت بیش از ۲۰ نوع عملیات تخصصی است، اظهار کرد: امسال به نحوی برنامه‌ریزی شده است که خدمات جانبی یکپارچه با تنوع و کمیت و کیفیت بالاتر ارائه شود.

وی افزود: در مدیریت ویژه حفاری ۱۵۱۲ مورد خدمات شامل نمودارگیری، نمودارگیری از سیال حفاری، چاه پیمایی و تکمیل چاه، حفاری جهت‌دار، مغزه‌گیری و عبور از جداره انجام شد که رشدی بیش از ۹.۵ درصد محقق شده است.

شجاعی گفت: از این خدمات به تفکیک ۸۹۸ مورد به شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، ۲۰۲ مورد شرکت نفت مناطق مرکزی، ۱۹ مورد شرکت نفت فلات قاره، ۲۹ مورد مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران و ۳۶۴ مورد به پروژه‌های در دست اجرای حفاری توسط شرکت اختصاص داشته است.

معاون امور فنی شرکت ملی حفاری ایران در خصوص حجم عملیات در مدیریت خدمات ویژه بیان کرد: در این ارتباط تاکنون در خدمات نمودارگیری ۳۰ درصد، چاه پیمایی ۳۲ درصد، حفاری جهت‌دار ۲۵ درصد، مغزه‌گیری ۲۵ درصد و نمودارگیری از سیال حفاری ۳ درصد افزایش حجم کار داشتیم و بر این اساس در زمینه نمودارگیری از سیال حفاری در سقف ظرفیت ناوگان در حال ارائه خدمات هستیم.

وی افزود: فعال‌سازی ظرفیت‌های عملیاتی در اختیار با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان، انعقاد قراردادهای جدید با کارفرمایان و تجهیز ناوگان حفاری جهت‌دار به موتورهای درون‌چاهی محقق شد.

شجاعی اظهار کرد: در مدیریت خدمات فنی نیز در مجموع تاکنون ۴ هزار و ۷۵۱ خدمات شامل اسیدکاری گسترده و ویژه، سیمانکاری، تزریق‌پذیری، لوله مغزی سیار، آزمایش چاه با ساق مته، لوله‌گذاری چاه، نصب آویزه، آزمایش بهره‌دهی چاه، حفاری با هوا و حفاری به روش فروتعادلی صورت گرفت که در قیاس با مدت مشابه ۳ درصد بیشتر بود.

معاون امور فنی شرکت ملی حفاری ایران گفت: همچنین تاکنون ۲ هزار و ۶۹۴ مورد خدمات فنی به شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، ۶۸۳ مورد شرکت نفت مناطق مرکزی، ۶۰ مورد شرکت نفت فلات قاره، یک مورد مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران، یک مورد حفاری شمال و یک هزار و ۳۱۲ مورد به پروژه‌های حفاری و سایر شرکت‌ها ارائه شد.

وی با اشاره به طرح بازسازی و نوسازی تجهیزات ناوگان مدیریت خدمات فنی شرکت از جمله پمپ‌های فشار قوی تزریق اسید، نیتروژن و سیمان در سال جاری با قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی و حمیت سازمانی مجموعه کارکنان شرکت در مدیریت‌های خدمات ویژه و فنی افزود: انتظار می‌رود با روز آمدسازی تجهیزات و ابزارهای کاربردی، در سال ۱۴۰۴ شاهد افزایش حجم و تنوع بیشتر خدمات در این حوزه باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha