• شنبه / ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ / ۲۰:۴۵
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404013017091
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

استاندار کرمانشاه:

مدیران استان برای دریافت سهم مناسب از اعتبارات متمرکز تلاش کنند

مدیران استان برای دریافت سهم مناسب از اعتبارات متمرکز تلاش کنند

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه از مدیران استان خواست برای دریافت سهم مناسب از اعتبارات بی‌نام و متمرکز جهت تسریع در اجرای پروژه‌ها در استان تلاش و اهتمام ویژه‌ای داشته باشند و گفت: تحقق این موارد با تعامل و پیگیری ممکن است.

منوچهر حبیبی شنبه ۳۰ فروردین در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان، با تأکید بر لزوم دریافت سهم مناسب از اعتبارات بی‌نام و متمرکز اظهار کرد: مدیران دستگاه‌ها باید با پیگیری و تلاش، حداکثر استفاده را از این اعتبارات داشته باشند. 

وی افزود: ۱۲۵ هزار میلیارد تومان اعتبار در طرح‌های بی‌نام و متمرکز در وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های ملی وجود دارد که مدیران استانی باید با آگاهی، تلاش و پیگیری، سهم مناسبی از این اعتبارات را برای کرمانشاه جذب کنند. 

وی تصریح کرد: کل اعتبارات عمرانی استان حدود چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است و منتظر ماندن برای تخصیص اعتبار هنر نیست، بلکه هنر مدیران در تلاش و پیگیری برای دریافت سهم مناسب از  منابع بی‌نام و متمرکز است. 

استاندار از سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان خواست جدول طرح‌های ملی و متمرکز را بصورت مشخص و دقیق برای پیگیری و دریافت سهم در اختیار دستگاه‌های اجرایی استان قرار دهد و افزود: دستگاه‌ها نیز مکلفند گزارش عملکرد خود را در این زمینه در جلسات شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان ارائه دهند.

 حبیبی همچنین از دستگاه‌های اجرایی استان خواست از ظرفیت ماده ۵۶ برای تأمین اعتبار برنامه‌ها و طرح‌های خود استفاده کنند. 

وی گفت: سال گذشته تنها چند دستگاه از این ظرفیت بهره بردند، اما در سال جدید همه باید توجه داشته باشند که ماده ۵۶ منبع مالی مناسبی برای اجرای طرح‌هاست و باید با همکاری بانک‌ها، تأمین منابع برای پروژه‌ها را پیگیری کنند.

استاندار کرمانشاه همچنین مولدسازی را یکی از شیوه‌های مهم تأمین مالی پروژه‌ها دانست و گفت: باید سه هزار میلیارد تومان برای اجرای پروژه‌ها در زمینه مولدسازی هدف‌گذاری شود و دستگاه‌ها از این ظرفیت استفاده کنند. 

استاندار کرمانشاه با اشاره به ظرفیت خوب صندوق توسعه ملی برای رونق اقتصادی، از مدیران خواست نهایت تلاش خود را برای جذب سهم بیشتری از این صندوق به کار گیرند.

حبیبی با بیان اینکه در فروردین‌ امسال، ۲۴ میلیون دلار ارز برای واحدهای تولیدی استان تأمین شده است، گفت: این رقم معادل یک و نیم برابر کل ارز تخصیصی در سال گذشته است و نقش مؤثری در رونق اقتصادی استان خواهد داشت. 

نماینده عالی دولت در استان در ادامه با بیان اینکه ورزش برای سلامتی مردم موضوعی حیاتی است، افزود: دستگاه‌های اجرایی باید برای سلامتی و تندرستی پرسنل خود اهتمام ویژه‌ای داشته باشند و طبق ماده ۵۳، باید یک درصد از اعتبارات خود را به موضوع ورزش اختصاص دهند. سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی موظف است این یک درصد را از اعتبارات دستگاه‌ها کسر و به اداره ورزش و جوانان استان اختصاص دهد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha