• پنجشنبه / ۱۳ شهریور ۱۴۰۴ / ۲۱:۲۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404061307952
  • خبرنگار : 71588

دیدار وزیر خارجه عراق و کمیسر آنروا در قاهره

دیدار وزیر خارجه عراق و کمیسر آنروا در قاهره

وزیر خارجه عراق در حاشیه سفر به قاهره، با کمیسر آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) دیدار و درباره اوضاع فلسطین گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایسنا، فؤاد حسین، وزیر خارجه و معاون نخست وزیر عراق در حاشیه نشست‌های شورای اتحادیه عرب در سطح وزرای خارجه در قاهره با فیلیپ لازارینی، کمیسرکل آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) دیدار کرد.

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، دو طرف در جریان این دیدار درخصوص وضعیت فاجعه‌بار انسانی اراضی اشغالی فلسطین به ویژه تحولات جاری در نوار غزه و منطقه به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.

فؤاد حسین و فیلیپ لازارینی هم‌چنین به بررسی تلاش‌های آژانس آنروا و کارکنان آن در ارائه پشتیبانی و کمک به شهروندان فلسطینی پرداختند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha