هوشنگ ایزدی امروز (۳۱فروردین) در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: در راستای عملیاتی کردن سند تحول بنیادین و آیین نامه تقویت و توسعه مهارت آموزی دانش آموزان، «طرح آموزش یک مهارت» ویژه دانش آموزان دوره اول متوسطه در استان کردستان با هدف توسعه و تقویت فرهنگ کار و مهارت آموزی و کمک به خلاقیت، کارآفرینی و هدایت تحصیلی اجرا شد و در شش ماهه اول سال تحصیلی جاری، با نگاه تحولی و سیاست «هر دانش آموز حداقل یک مهارت» اجرا شد.
رئیس اداره اموزش متوسطه اول افزود: این طرح به دو روش آموزش حضوری و آموزش غیرحضوری قابل اجراست که دانش آموزان به روش حضوری آموزشهای لازم را گذراندند و در آموزشهای غیرحضوری هم به روش طرح خاتم (خانواده، تلویزیون و مهارت) در سایت دفتر دوره اول متوسطه و سامانه کندو به آدرس lse.medu.gov.ir بوده است.
ایزدی اضافه کرد: در مرحله نخست، هدفگذاری برای پوشش ۱۰ درصد از دانشآموزان دوره اول متوسطه صورت گرفته است و بر اساس دستورالعملهای موجود، ۳۶ مهارت و رشته و بالغ بر ۱۵۰ فعالیت متنوع برای تحقق اهداف این طرح برنامهریزی شده است.
وی، ادامه داد: استان کردستان با اجرای طرح نوآورانه «آموزش یک مهارت» در مدارس دوره اول متوسطه، گامی بلند در راستای توانمندسازی دانشآموزان و تربیت نسل کارآفرین برداشته است.
ایزدی با اشاره به اجرای موفقیتآمیز این طرح در شش ماهه اول سال تحصیلی جاری، رویکرد آن را تحولی و مبتنی بر سیاست کلیدی «هر دانشآموز حداقل یک مهارت» عنوان کرد و گفت: ۶ هزار و ۲۶۳ دانشآموز متوسطه اول کردستان در نیمه اول سال تحصیلی جاری تحت پوشش این طرح قرار گرفتند که حدود ۱۰ درصد دانشآموزان را شامل میشوند.
وی، تصریح کرد: دانشآموزان در روش حضوری آموزشهای لازم را به طور مستقیم دریافت کردهاند و در بخش آموزشهای غیرحضوری نیز از طریق طرح خاتم (خانواده، تلویزیون و مهارت) در سایت دفتر دوره اول متوسطه به نشانی lse.medu.gov.ir و سامانه کندو بهرهمند شدهاند.
ایزدی اضافه کرد: محل اجرای این طرح در ۲ هنرستان، ۹۰ مدرسه و ۲ پژوهش سرای دانش آموزی بوده است.
وی در پایان اضافه کرد: ۳ هنراموز، ۳۲ دبیر کار و فناوری، ۲۷ دبیر فرهنگ و هنر، ۶۳ ولی دانشآموز، چهار دانشاموز به عنوان مربی در اجرای این طرح آموزشی نقش داشتند.
انتهای پیام
نظرات