• یکشنبه / ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۰
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1404013117519
  • خبرنگار : 50963

امام جمعه بوشهر

درمان مسئله ای استراتژیک در نظام اجتماعی است

درمان مسئله ای استراتژیک در نظام اجتماعی است

ایسنا/بوشهر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: تصمیم گیری‌ها و اقدامات حوزه درمان تاثیر مستقیمی بر حفظ تعادل نظام سیاسی و امنیتی کشور دارد.

آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری  روز یکشنبه در دیدار مدیر درمان تامین اجتماعی استان بوشهر با اشاره به اثرگذاری نظام سلامت بر نظام اجتماعی گفت: اگر به هر دلیلی سلامت جامعه به مخاطره بیفتد دیگر ابعاد نظام اجتماعی دچار مشکل می‌شود.
نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه بوشهر افزود: تصمیم‌گیری‌ها و اقدامات حوزه درمان تاثیر مستقیمی بر حفظ تعادل نظام سیاسی و امنیتی کشور دارد و عملکرد مناسب در این بخش گامی به سوی تعادل دیگر نظامات اجتماعی است.
وی گفت: در چند سال اخیر اقدامات بسیار مناسبی در توسعه درمان استان بوشهر صورت گرفته اما این اقدامات با توجه به کمبودها و نیازهای استان کافی نیست.
صفایی بوشهری ابراز داشت: کمبود نیروهای متخصص و فوق تخصص پزشکی و خروج آنان از استان یکی از مشکلات و دغدغه‌های مردم است و باید با ایجاد زمینه و بستر لازم شرایط نگهداشت این گروه از متخصصان فراهم شود.
نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر اظهار داشت: با مدیریت صحیح و اصولی از ظرفیت‌های استان در جهت توسعه درمان و رفع کاستی‌های موجود استفاده شود. 
دکتر سید حمید سیاسی نژاد مدیر درمان تامین اجتماعی استان بوشهر در این دیدار با اشاره به بیش از چهار میلیون و 500 هزار بار مراجعه به مراکز درمانی تامین اجتماعی استان در سال گذشته، گفت: بیش از 80 درصد جمعیت استان تحت پوشش تامین اجتماعی است و مدیریت درمان تامین اجتماعی استان با ارائه خدمات درمانی مستقیم و غیرمستقیم نقش بسزایی در درمان استان دارد.
وی اظهار داشت: در سال گذشته در یازده مرکز درمانی تامین اجتماعی بوشهر بیش از دو میلیون و 85 هزار بار به پزشکان عمومی،متخصص و دندانپزشک و بیش از دو میلیون و 422 هزار بار به بخش‌های پاراکلینیکی این مراکز مراجعه شده است.
سیاسی نژاد با اشاره به راهبرد مدیریت درمان تامین اجتماعی استان در توسعه کمی و کیفی درمان گفت: بهره برداری درمانگاه تامین اجتماعی دلوار، کلنگ زنی درمانگاه تخصصی بیمارستان سلمان فارسی و کلنگ زنی درمانگاه تامین اجتماعی شبانکاره از جمله اقدامات توسعه‌ای است که در سال جاری انجام خواهد شد.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان بوشهر همچنین توسعه بیمارستانهای مهر برازجان و نبی اکرم (ص) عسلویه و پلی کلینیک بوعلی کنگان را از دیگر اقدامات توسعه‌ای برشمرد و گفت: در راستای رضایتمندی و رفاه حال بیمه‌شدگان و هم‌استانی‌های عزیز از تمامی ظرفیت‌های موجود استان استفاده خواهیم کرد تا خدمات درمانی با کیفیت و مطلوب به آنان ارائه شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha