جعفر مردانی امروز ۳۱ فروردین در جلسه ستاد بازآفرینی شهری چهارمحال و بختیاری با حضور عبدالرضا گلپایگانی- معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به ضرورت بازآفرینی شهری و احیای بافتهای ناکارآمد، اظهار کرد: این مسئله موجب افزایش کیفیت و بهبود شرایط زندگی، اشتغال، ارتقای اقتصاد، تسهیل دسترسی به بهداشت و آموزش میشود و باید مورد تاکید شهرداران باشد.
استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: تمامی دستگاههای عضو ستاد بازآفرینی شهری باید با اهداف و برنامههای این ستاد همراه باشند و برنامههای خود را در چارچوب بازآفرینی و توسعه شهری در محلات بافت فرسوده اعلام کنند.
وی با اشاره به اینکه بازآفرینی شهری از نیازهای اصلی شهرها محسوب میشود، گفت: برای رعایت مبانی قانونی در تمامی حوزههای علمی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی شرح وظایف دستگاههای اجرایی مشخص شود تا در کنار شهرداریها بتوانند به وظایف خود در ستاد بازآفرینی عمل کنند.
مردانی بیان کرد: جلسات ستاد بازآفرینی شهری در چهارمحال و بختیاری در راستای توسعه استان و شهرستانها باید به صورت منظم برگزار شود، زیرا توسعه پایدار شهری مستلزم فرآیند بازآفرینی است و تمامی دستگاههای خدماترسان باید متناسب با بخشهای مختلف برنامهریزی و هدف خود را عملیاتی کنند.
استاندار چهارمحال و بختیاری در خصوص اهمیت بهسازی معابر شهری، یادآور شد: برای تکمیل پروژههای نیمهتمام در این حوزه و همچنین برنامهریزی پروژههای جدید سهمیه قیر استان افزایش پیدا کند، چرا که این موضوع نیازمند پیگیری است.
وی با اشاره به مطالعات امکانسنجی در خصوص اراضی چشمه برم لردگان، خاطرنشان کرد: اعتبار برای مطالعات ساماندهی این اراضی مورد توجه قرار بگیرد.
مردانی با بیان اینکه از ۴۳ شهر چهارمحال و بختیاری ۲۲ شهر دارای بافت فرسوده است، گفت: باید نسبت به تعیین محدودههای فرسوده در سایر شهرها اقدامات لازم انجام بگیرد، اعتبار پروژههای نیمهتمام تعریف شده در این بافتها پیگیری شود، همچنین به شهرداریها برای انجام مطالعات در بافتهای فرسوده کمکهای لازم صورت بگیرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه اعتبارات بازآفرینی شهری نیازمند افزایش در سالجاری است، توضیح داد: باتوجه به کمبود زمین در شهرها، احیای بافتهای فرسوده ضرورت دارد، ادارهکل ثبت اسناد و املاک آمادگی صدور سند برای املاک در مناطق دارای بافت فرسوده را دارد، همچنین جذب تسهیلات تبصره ۱۵ پیگیری شود.
انتهای پیام
نظرات