• یکشنبه / ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۹:۲۶
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404013117829
  • خبرنگار : 50040

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مطرح کرد

کشت گندم در ۷ شهرستان گیلان / ضرورت مصرف نان کامل

کشت گندم در ۷ شهرستان گیلان / ضرورت مصرف نان کامل

ایسنا/گیلان رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، با اشاره به کشت گندم در هفت شهرستان، گفت: سالانه ۱۲ هزار تن گندم در گیلان در سطح ۱۰ هزار هکتار کشت می شود.

صالح محمدی یکشنبه ۳۱ فروردین در همایش روز ملی گندم و نان، ضمن قدردانی از فعالان زنجیره تولید و ارزش گندم از مزرعه تا سفره، اظهار کرد: کشاورزان گندم کار با تحمل مشقت فراوان اقدام به کاشت بذر و برداشت محصول می کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با تأکید بر لزوم ایجاد تغییر در مصرف نان، ادامه داد: امروزه شاهد کاهش مصرف نان کامل در خانواده ها هستیم و بخشی از بیماری های مزمن از جمله چاقی و دیابت و سوءهاضمه و... به آرد و نان برمی گردد. این در حالی است که در گذشته شاهد استفاده از آرد خالص در نان ها بودیم که ضمن حفظ سلامت انسان، عطر و طعم نان را مطبوع می‌کرد.

وی با بیان اینکه بیش از ۵۰ نوع نان سنتی در گیلان پخت می شود، تصریح کرد: استفاده از نان کامل به دلیل فیبر بالا برای سلامت بدن ضروری است لذا در حال حاضر پنج نانوایی اقدام به عرضه نان کامل می کنند.

محمدی گندم را قوت غالب مردم جهان و ایران دانست و تأکید کرد: سال گذشته ۱۵ میلیون تن گندم در کشور تولید شد؛ همچنین شاهد اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها بودیم که زمینه امنیت و اقتدار غذایی کشور را فراهم آورد.

محمدی با اشاره به کشت گندم در شهرستان های رودبار، سیاهکل، آستارا، املش، تالش، رودسر و رضوانشهر، گفت: گیلان با تولید سالانه ۱۲ هزار تن گندم در سطح ۱۰ هزار هکتار، جایگاه ویژه‌ای دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha