• دوشنبه / ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۰
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1404020100405
  • منبع : سازمان اداری و استخدامی

به دستگاه‌های اجرایی

نقشه راه دولت هوشمند و تربیت ۵۰۰ مدیر جوان و کارآمد ابلاغ شد

نقشه راه دولت هوشمند و تربیت ۵۰۰ مدیر جوان و کارآمد ابلاغ شد

دو برنامه مهم اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم تحت عنوان «نقشه راه دولت هوشمند و حکمرانی داده مبنا» و «برنامه تربیت ۵۰۰ مدیر جوان و کارآمد» در قالب تصویب‌نامه شورای عالی اداری با ابلاغ معاون اول رییس جمهور وارد مسیر اجرایی در دستگاه‌های دولتی کشور شد.

به گزارش ایسنا، علاءالدین رفیع‌زاده - معاون رئیس‌جمهور - با اعلام این ابلاغ درخصوص هدف نقشه راه دولت هوشمند گفت: وظیفه و تکالیف تمامی دستگاه های اجرایی و متولیان حوزه دولت هوشمند و شرکت های دانش بنیان در این سند تعیین شده است.

وی افزود: برای تدوین این سند مطالعات و نشست های مختلفی با صاحب نظران و افراد با تجربه در این حوزه صورت گرفته است .همچنین برای تدوین این سند سه دستگاه کشور شامل سازمان اداری و استخدامی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بایکدیگر مشارکت داشته اند و انشالله با اجرایی شدن این سند شاهد تحولات مهمی در حوزه اداری و هوشمندسازی دولت خواهیم بود.

رییس سازمان اداری و استخدامی کشور هدف هوشمن دسازی فرایندهای ارائه خدمات دولتی را جلب رضایت مردم دانست و گفت: این سند می‌تواند تحولی در روند هوشمندسازی دولت ایجاد کند و انتظار داریم اقداماتی که بر اساس این سند انجام می‌شود، سرعت انجام کار را نیز افزایش دهد.

رفیع زاده همچنین به ابلاغ مصوبه مهم تربیت ۵۰۰ مدیر جوان و کارآمد و ابلاغ آن توسط معاون اول محترم رییس جمهور به دستگاه های اجرایی اشاره و اظهار کرد: این مساله دغدغه و تاکید مقام معظم رهبری و همچنین دولت چهاردهم برای حضور نسل جوان و کارآمد در روند اداره کشور بوده است.

وی ادامه داد: هدف اصلی برنامه تربیت ۵۰۰ مدیر جوان و کارآمد، شناسایی و تربیت نیروهای مستعد و شایسته برای تصدی نقش‌های مؤثر در مدیریت نظام اداری و دستگاه‌های اجرایی کشور است.

معاون رییس جمهور خاطر نشان کرد: هدف این طرح تربیت مدیران جوان و با انگیزه به عنوان مدیران راهبردی کشور است که فرآیند آن هم به صورت کاملا رقابتی و آزمون سراسری خواهد بود.

رفیع زاده با اشاره به این که در این طرح کارکنان و مدیران دولتی، دانشگاهیان و همچنین علاقمندان درحوزه بخش خصوص هم می توانند در آزمون شرکت کنند گفت:فرایند مشخصی طراحی شده و افراد تا دوسال تحت آموزش و ارزیابی عملکرد قرار می گیرند که اگر همه مراحل را طی کنند، به عنوان مدیر یار راهبردی،بین دستگاه های اجرایی توزیع خواهند شد.

لازم به ذکر است؛ در یکصد و نود و چهارمین جلسه شورای عالی اداری که ۲۲ اسفندماه به ریاست معاون اول رئیس جمهور و با حضور وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، علوم، تحقیقات و فناوری، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی، دبیر هیأت دولت و مسئولان دستگاه‌های مرتبط برگزار شد، این دو سند مهم نظام اداری دولت چهاردهم به تصویب رسید و امروز ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ از سوی معاون اول رییس جمهور به دستگاه های دولتی ابلاغ شد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha