• دوشنبه / ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۵:۵۸
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404020100601
  • منبع : نمایندگی مازندران

فرماندار:

تولید برنج در ساری روی ریل هوشمندسازی و سرمایه‌گذاری است

تولید برنج در ساری روی ریل هوشمندسازی و سرمایه‌گذاری است

ایسنا/مازندران فرماندار ساری توسعه صنایع تبدیلی، سردخانه‌ها، برندینگ محصولات، صادرات هدفمند و ارتقای سطح دانش کشاورزان را از محورهای اصلی توسعه کشاورزی شهرستان در سال جدید دانست و افزود: تولید برنج در مرکز مازندران روی ریل هوشمندسازی و سرمایه‌گذاری است.

محمدعلی نوبخت دوشنبه اول اردیبهشت، در جلسه بررسی مشکلات کشاورزان به منظور افزایش بهره‌وری در این بخش، با اشاره به اینکه شهرستان ساری در آغاز سال زراعی ۱۴۰۴ عملکرد قابل قبولی در حوزه شخم و شیار، آب‌تخت و خزانه‌گیری داشته است، اظهار کرد: تاکنون سطح زیرکشت برنج در شهرستان به ۱۸۷ هکتار رسیده، در حالی که عملیات شخم و شیار اولیه در ۱۶ هزار و ۴۵ هکتار و آب‌تخت اولیه در ۱۱ هزار و ۴۲۱ هکتار از اراضی کشاورزی به انجام رسیده است. ‌

وی افزود: سطح خزانه‌گیری در شهرستان ساری به ۱۲ هزار و ۵۱۶ هکتار و بذرپاشی به ۱۱ هزار و ۵۰۴ هکتار رسیده است، این اعداد نشان‌دهنده عزم راسخ کشاورزان ما در مسیر خودکفایی و امنیت غذایی است.

وی با اشاره به اینکه کشاورزان با وجود مشکلات متعددی همچون نوسانات قیمت نهاده‌ها، کمبود نقدینگی و برخی چالش‌های زیرساختی، با جان و دل پای کار هستند، افزود: تنها ۱۲۸ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان ساری پوشش بیمه‌ای دارد.

نوبخت ادامه داد: یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مدیریت شهرستان ساری، ارتقای پوشش بیمه‌ای محصولات کشاورزی، تثبیت قیمت‌ها و ارائه بسته‌های حمایتی مالی و فنی خواهد بود.

فرماندار ساری در ادامه خواستار تسریع در رفع مشکلات زیرساختی از جمله تأمین سوخت ماشین‌آلات کشاورزی، بهسازی راه‌های دسترسی به مزارع، تأمین نهاده‌های اساسی و توسعه تجهیزات مکانیزه شد.

وی بیان کرد: در شرایطی که کشور نیازمند افزایش بهره‌وری در تولید مواد غذایی است باید با استفاده از کشاورزی هوشمند، مکانیزه و سیاست‌گذاری مبتنی بر داده، تحول اساسی در این حوزه رقم زده شود.

نوبخت با اشاره به نقش آب‌بندان‌ها در تأمین آب مورد نیاز اراضی کشاورزی، بیان کرد: در حال حاضر تعداد ۱۰۶ آب‌بندان با میانگین ۸۰ درصد آب‌گیری در شهرستان ساری فعال است که باید با نگاه سرمایه‌محور به آن‌ها توجه شود.

 وی با اشاره به شعار سال ۱۴۰۴ مبنی بر «سرمایه‌گذاری برای تولید»، گفت: در مسیر تحقق این شعار، کشاورزی می‌تواند نقش ستون فقرات اقتصادی شهرستان را ایفا کند، به‌شرط آن‌که با نگاه سرمایه‌گذاری پایدار، زنجیره ارزش در بخش کشاورزی تکمیل و بخش خصوصی فعال‌تر از گذشته وارد میدان شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha