در این مراسم و پس از برگزاری انتخابات هیات مدیره مجمع، سید عبدالرضا دستغیب، عبدالمحمد طاهری، محمدحسین گلریزخاتمی، سیروس پاکفطرت، غلامرضا افسری، احمد صادقینژاد، محمد فرخزاده و محمدکاظم مهرمحمدی با کسب بیشترین آرا برای دو سال دیگر به عنوان اعضای هیات مدیره برگزیده و محمدصادق ادیب نیز به عنوان بازرس انتخاب شد.
رئیس هیات امنای مجمع خیرین شهرساز و فرهنگساز شیراز در مراسم انتخابات هیات مدیره مجمع، به شرح آیات متعدد قرآنی درباره خیرات به نحو مطلق پرداخت.
آیتالله سیدعلیاصغر دستغیب گفت: خداوند در آیات متعدد قرآن کریم، از سرنوشت کسانی میگوید که اهل خیرند و آنها را به رحمتی از جانب خود و رضایت خویش و جایگاهی از جنت بشارت میدهد و به کسانی که از انجام کارهای خیر، غفلت میکنند نیز هشدار میدهد تا سرنوشت آنها درس عبرتی برای دیگران باشد.
وی با تاکید بر پیشی گرفتن در کارهای خیر تاکید کرد: اذن خدا اولین شرط در انجام امور خیر است؛ چرا که خداوند مالک دنیا و آخرت است.
آیتالله دستغیب افزود: اشتیاق برای انجام امور خیر چنان آرامشی به خیرین میدهد که هیچ مانعی نمیتواند بر گمراهی از اهدافشان تاثیرگذار باشد.
وی همچنین از انسانهایی یاد کرد که مانع امور خیر میشوند و اضافه کرد: باید مراقب باشیم که حب دنیا بر حب خدا رجحان پیدا نکند و خوشا به حال پدر و مادرانی که فرزندانی تربیت میکنند که به دنبال باقیات و صالحات برای خود و والدینشان هستند.
رئیس هیات امنای مجمع خیرین شهرساز و فرهنگساز شیراز با بیان اینکه خیرین این مجمع و تمام مجامع، افتخار شهر هستند، تاکید کرد: حضور خیرین در مجامع خیر توفیق الهی است و نصیب هر کسی نمیشود.
آیت الله دستغیب با بیان اینکه کار خیر تنها حمایت مالی نیست و کارهای بزرگی میتوان انجام داد که تسکین خاطر برای جامعه باشد، گفت: خیرین باید مراقب کسانی باشند که دستشان به جایگاه آنها نمیرسد و برگزاری این مجامع، برای آنهایی است که راه به جایی ندارند.
رئیس هیات امنای مجمع خیرین شهرساز و فرهنگساز شیراز در پایان ابراز امیدواری کرد تا بتوان امور خیر را به صورت کمی و کیفی در این مجمع و دیگر مجامع خیر افزایش داد.
مدیرعامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگساز شیراز نیز در این مراسم، اقدامات این مجمع در دو سال گذشته را قابل قبول و در حد توان مجمع دانست و تاکید کرد: میتوان خدمات متنوع و مطلوب بسیاری در سالهای آتی به شهروندان ارائه کرد.
سیدعبدالرضا دستغیب با اشاره به نقش حمایتی شهردار شیراز به عنوان رئیس هیات مدیره مجمع، یادآور شد: حمایت شهردار در تمام برنامههای اجراشده و در فراز و نشیبها، باعث شد تا مجمع در انجام امور خیر مصممتر حرکت کند.
اهدای ۱۵ هزار جلد کتاب به زندان مرکزی شیراز
وی در ادامه با ارائه گزارشی از عملکرد دو سال گذشته این مجمع، انعقاد تفاهمنامه با ادارهکل زندانهای فارس را از اقدامات مطلوبی نام برد که منجر به ارائه خدمات موثری در زندان شیراز شده است و در ادامه اهدای ۱۵ هزار جلد کتاب به بخش نسوان و آقایان زندانها و برگزاری مسابقات قرآن، اذان و مناسبات مذهبی از دیگر اقدامات خداپسندانه برشمرد.
دستغیب انعقاد تفاهمنامه با اتاق اصناف را ضرورتی عنوان کرد که با همکاری اتحادیهها تاکنون منجر به انتخاب سه کاسب نمونه و برتر و اهدای لوح سپاس و تقدیر شده است.
وی همچنین به اجرای شش مرحله طرح تجلیل از رانندگان قانون مدار با حضور پلیس راهور و در بلوارهای حادثهخیز اشاره کرد و اجرای طرح همیاران مهربان ترافیک از سال ۹۵ تاکنون، با حضور ۱۲۰ نفر نیروی داوطلب و ۵۷۶۰ نفر ساعت را از دیگر اقدامات موثر فرهنگی برشمرد.
دستغیب با تاکید بر اهمیت اقدامات مجمع در تحول فرهنگ عمومی استان و شهر شیراز، گفت: نوروز امسال، ۶۵ نفر از همیاران مهربان ترافیک، بدون چشمداشت، با حضور در چهارراههای پرتردد شهر، وقت و زندگی خود را صرف مشارکت در امور خیر و همراهی با پلیس راهور کردند که این امر موجبات تحسین و حیرت مسافران نوروزی را به همراه داشت.
راهاندازی سراهای مهربانی در شیراز
مدیرعامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگساز شیراز همچنین به بیش از ۲۴۰ هزار قلم کالای اهدایی شهروندان به سراهای فرهنگ مهربانی و هدایت آنها از سراها به خیریهها اشاره و ۹۲۱۶ نفر ساعت را از دیگر اقدامات و فعالیت های نیروهای داوطلب مردمی (همیاران مهربان) برشمرد.
وی افزود: سراهای یار مهربان از سال ۹۶ با نیروهای مردمی آغاز به کار کرده است و طی دو سال گذشته، ۲۶۳۰ جلد کتاب توسط شهروندان به این سراها اهدا شده که در این بازه زمانی ۵۷۳۷ جلد کتاب به مردم امانت داده شده که این مهم حاصل همراهی ۱۲۰۰ نفر ساعت فعالیت همیاران این سراها بوده است.
دستغیب اضافه کرد: طرح پیوند با کتاب نیز، در این بازه زمانی، در شش مرحله در مناطق محروم و در سطح شهر اجرا شده و ۴۲۰۰ جلد کتاب بین شهروندان توزیع شده است.
وی افزود: با توجه به شرایط اقتصادی موجود، خرید کتاب از سبد خانوارها خارج شده است و مجمع تلاش میکند، به عنوان یک مسئولیت اجتماعی و فرهنگی، شهروندان را با کتاب، مانوس کند.
مدیرعامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگساز شیراز در ادامه به اجرای چهار مرحله از پویش «هر روز یک زباله از زمین برمیداریم» و مشارکت ۵۰۰ نفر از شهروندان و ارسال آثار خود در این پویش و اهدای جوایز به ۲۱ نفر از شهروندان اشاره کرد.
دستغیب، خانه سلامت، امید و زندگی در خیابان کارگر و ابوذر غفاری را از برنامههای موثر فرهنگی و مکانی برای حضور تشکلهای مختلف و برگزاری کلاسهای مشاوره خانواده و پیشگیری از اعتیاد برشمرد.
وی ادامه داد: از دو سال گذشته، در فاز دوم مجتمع فرهنگی ورزشی ماهان، سه میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان و در ساخت مسجد خیرساز علی ولیالله با تولیت آیتالله دستغیب نیز، چهار میلیارد و ۵۷ میلیون تومان هزینه شده است که امیدواریم با حمایت خیرین، ساخت این مسجد با سرعت بیشتر ادامه یابد.
مدیرعامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگساز شیراز همچنین به ساخت درمانگاه خیریهای محراب، که با هزینهکرد ۱۵ میلیارد تومان در حال انجام است، اشاره کرد و در ادامه مرکز اشتغالزایی بانوان حضرت فاطمه زهرا(س)، در منطقه کمبرخوردار کوشک میدان، با بهکارگیری ۱۵۰ نفر از بانوان این منطقه را از دیگر فعالیتهای موثر مجمع برشمرد.
انتهای پیام
نظرات