• سه‌شنبه / ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۴۲
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1404020201140
  • خبرنگار : 50963

مدیرعامل شرکت آبفای بوشهر خبرداد:

اجرای پایلوت فناوری نوین ترمیم شبکه فاضلاب در دیلم

اجرای پایلوت فناوری نوین ترمیم شبکه فاضلاب در دیلم

ایسنا/بوشهر مدیرعامل آبفای استان بوشهر از اجرای پایلوت فناوری نوین ترمیم شبکه فاضلاب در دیلم خبرداد.

 ابوالحسن عالی در بازدید مدیرکل دفتر تحقیقات، توسعه فناوری و ارتباط با صنعت شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و هیأت همراه از پروژه انتقال و به‌کارگیری فناوری نوین ترمیم داخلی لوله‌های فاضلاب گفت: این با هدف جلوگیری از نشت با هدف ارتقاء کیفیت زیرساخت‌های فاضلاب و بهره‌گیری از فناوری‌های روز، طرح پایلوت ترمیم داخلی لوله‌های شبکه فاضلاب با روش Pipe Patch Sewer Repair در شهر دیلم اجرا می‌شود.

وی اضافه کرد: این طرح با هدف جلوگیری از نشت در شبکه فاضلاب و به‌صورت پایلوت با بهره‌گیری از روش روزآمد Pipe Patch Sewer Repair در حال اجراست.

عالی یادآور شد: این پروژه در قالب ۵۵ نقطه ورود نشتاب از نقاط منفصل به شبکه جمع‌آوری فاضلاب شهر دیلم، با صرف هزینه‌ای بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال در دست اجراست.

مدیرعامل آبفای استان بوشهر تأکید کرد: در صورت موفقیت‌آمیز بودن این طرح، فناوری مذکور در شهر بوشهر و سایر مناطق کشور نیز مورد استفاده قرار خواهد گرفت تا ضمن کاهش نشت و هدررفت، پایداری و بهداشت شبکه‌های فاضلاب ارتقاء یابد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha