دکتر محمدرضا رضایی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: سازمان بیمه سلامت ایران به دنبال کاهش مشکلات کمشنوایان و ناشنوایان است و به همین منظور اقدامات تیمی و مناسبی توسط مدیریت نظام سلامت برنامهریزی شده است.
وی با بیان اینکه شرط دریافت خدمات رایگان در صندوق بیماران خاص و صعبالعلاج، نشاندار بودن بیماران در سامانه بیمه سلامت است، افزود: حوزه بهداشت، درمان، بیمه سلامت، سازمان بهزیستی و دیگر ارکان از جمله سازمان برنامه و بودجه تلاش میکنند مشکلات کمشنوایان و ناشنوایان را حل کنند و با تعامل و همکاری، گامهای مناسبی برای توسعه خدمات به بیماران خاص، صعبالعلاج و نادر برداشته شده است. در خصوص ناشنوایان و کمشنوایان نیز در صندوق بیماریهای خاص، صعبالعلاج و نادر اقدامات خوبی برای درمان انجام شد و در پی آن، برای اولین بار کاشت حلزون مورد نیاز بیماران در مراکز تعیینشده و منتخب انجام میشود.
مدیرکل بیمه سلامت خوزستان گفت: ما نیز طبق سیاستهای بالادستی در حوزه سلامت، توسعه خدمات در استان خوزستان را با جدیت پیگیری میکنیم؛ در صندوق حمایت از بیماریهای خاص، صعبالعلاج و نادر، پوشش بیمهای ۱۳۰ بیماری در سامانهها بارگذاری شده و ۶۹ گروه بیماری صعبالعلاج نیز دارای بسته خدمتی هستند و امکان بهرهمندی از حمایتهای صندوق در قالب خسارت متفرقه در صورت مراجعه بیماران به مراکز غیر طرف قرارداد سازمان نیز وجود دارد.
وی درباره موارد بهرهمندی بیماران کمشنوا از خدمات صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج بیان کرد: دوره بستری برای کمشنوایان، تنها در مراکز دولتی دانشگاهی رایگان و در تعهد صندوق است.
رضایی ادامه داد: برای سه خدمت مهم کاشت حلزون، خدمات توانبخشی پروتز شنیداری کاشت استخوانی و سمعک کودکان تا چهار سال منابع مورد نیاز تامین شده است و بسیاری از خدمات تا صددرصد پوشش داده میشود.
وی اضافه کرد: در استان خوزستان بیمارستان امام خمینی اهواز به عنوان تنها مرکز کاشت حلزون، خدمات مربوط به کم شنوایان و ناشنوایان را ارائه میدهد و در مرکز تبسم هم به عنوان تنها مرکز خصوصی طرف قرارداد خدمات بازتوانی ارائه میشود.
مدیرکل بیمه سلامت خوزستان در خصوص بازنگری بسته خدمتی کاشت حلزون در سال ۱۴۰۳ گفت: آزمایشها، بستری، پرتو پزشکی، تجهیزات، تجهیزات خسارت متفرقه، توانبخشی، خدمات پزشک، خدمات روانشناس و دارو در این بستهها وجود دارد. ضمن اینکه بسیاری از خدمات، پیش از کاشت حلزون شنوایی نیز به صورت رایگان در اختیار بیماران قرار میگیرد.
انتهای پیام
نظرات