دکتر بهزاد داورنیا امروز چهارشنبه سوم اردیبهشت در نشست خبری با اصحاب رسانه استان که به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت برگزار شد، گفت: این واحد بیمارستانی هم اکنون با حدود ۲۶ درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت بوده و تلاش بر این است که روند احداث اسکلت آن تا شهریور ماه امسال تکمیل شود.
وی افزود: در سال گذشته اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی استان ۳۲ درصد رشد داشته است اما با توجه به اینکه تعرفههای درمانی افزایش ۴۶ درصدی داشته، لذا این میزان افزایش نیز برای استان کافی نبوده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل با اشاره به مهمترین پروژههای درمانی، تصریح کرد: تکمیل بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی نجفزاده اردبیل اصلیترین اولویت حوزه درمان استان است که تمام تلاشها در راستای تکمیل زودهنگام این بیمارستان انجام میشود. مطابق برنامهریزی در صورت اختصاص سالانه یک هزار میلیارد تومان طی ۳ سال این بیمارستان تکمیل میشود.
داورنیا اضافه کرد: طبق برنامه تدوین شده، قرار است در مدت سه سال، سالانه ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به این پروژه مهم استان اردبیل تزریق شود تا پس از تکمیل در اختیار مراجعان پرشمار بخش درمان استان اردبیل قرار گیرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل در ادامه با اشاره به پیگیری روند احداث بیمارستان یک هزار تختخوابی سینای اردبیل گفت: احداث این واحد بیمارستانی که چند سال قبل شروع شده بود، به علت محدودیت منابع اعتباری متوقف مانده و تلاش می شود که از محل کمک خیرین سلامت و نیز سایر سرمایه گذاران دوباره احیا شده و روند ساخت آن ادامه یابد.
داورنیا یکی از اهداف مهم دانشگاه در سال جاری را ساماندهی فضاهای درمانی اعلام کرد و گفت: در این راستا ساماندهی اورژانس بیمارستان بوعلی و علوی شروع شده و در ادامه نیز شاهد ساماندهی فضاهای درمانی و آموزشی این بیمارستانها خواهیم بود.
وی با اشاره به خرید تجهیزات جدید برای بیمارستانهای استان، تأکید کرد: دستگاه CT اسکن برای بیمارستانهای فاطمی و بوعلی و بیلهسوار خریداری شده و بهزودی راهاندازی میشود و همچنین دستگاه MRI بیمارستان بوعلی نیز تعویض خواهد شد.
پرداخت بیش از پنج هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال از بدهی دانشگاه
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل با اشاره به پرداخت پنج هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال از بدهیهای این دانشگاه در حوزه خدمات پزشکی و کادر درمان اضافه کرد: اعتبارات دانشگاه رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل در سال جاری ۳۲ درصد رشد داشته است.
وی بیان کرد: تعرفههای درمانی در سال جاری ۴۶ درصد افزایش یافته و در مجموع با توجه به افزایش کم اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل، در زمینه تسویه بدهیها و ساماندهی هزینهها عقب هستیم.
۴۸۲ نفر جذب علوم پزشکی میشوند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان عنوان کرد: در حوزه دانشجویی احداث دو باب خوابگاه ۴۰۰ تختخوابی در استان شروع خواهد شد.
داورنیا تصریح کرد: در راستای تأمین نیروی انسانی دانشگاه علوم پزشکی برای سال جاری مجوز جذب ۴۸۲ نفر اخذ شده و امسال انجام خواهد شد.
مجتمع آموزشی و فرهنگی مدرن علوم پزشکی احداث میشود
وی در ادامه از اخذ موافقت و اعتبار اولیه برای احداث یک مجتمع آموزشی و فرهنگی مدرن در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل خبر داد و افزود: این مجتمع در زمینی به مساحت سه هزار متر مربع در نزدیکی تفرجگاه شورابیل احداث می شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل اضافه کرد: این مجتمع دارای امکانات کامل شامل سالن اجتماعات، کارگاهها، اقامتگاه و سالن مطالعه خواهد بود و برای احداث آن ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار اولیه اختصاص یافته و قرار است در مدت ۲ سال تکمیل شده و به بهره برداری برسد.
مراجعه روزانه ۳۸۰۰ نفر به اورژانس بیمارستانهای اردبیل
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: روزانه ۳ هزار و ۸۰۰ بیمار به اورژانس بیمارستانهای استان مراجعه میکند که این موضوع حجم بالای کار در بخشهای درمانی استان را نشان میدهد و با این حال تلاش بر این است ضمن ارتقای فضای بیمارستانی، کیفیت خدمات ارائه شده بهبود یابد.
اسماعیل فرزانه در خصوص برخی گلایههای در ارتباط با خدماتدهی بخش سونوگرافی در بیمارستانها، تصریح کرد: در حال حاضر همه بیمارستانهای اردبیل دارای دستگاه سونوگرافی هستند اما مشکل اساسی در این حوزه نبود نیروی انسانی مختص دانشگاه است اما با این حال همکاران رادیولوژیست در شیف صبح و ظهر در بیمارستانها حاضر بوده و به بیماران بستری و اورژانسی ارائه خدمات میکنند و در شیفتهای شب نیز به شکل آن کال آماده ارائه خدمات به بیماران اورژانسی هستند.
فرزانه تاکید کرد: روزانه ۳ هزار و ۸۰۰ بیمار به اورژانس بیمارستانهای استان مراجعه میکند که این موضوع حجم بالای کار در بخشهای درمانی استان را نشان میدهد و با این حال تلاش بر این است ضمن ارتقای فضای بیمارستانی، کیفیت خدمات ارائه شده بهبود یابد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل همچنین در خصوص سوالی مبنی بر زمان حضور متخصص قلب در اورژانس بیمارستان امام، خاطرنشان کرد: پزشک متخصص قلب در اورژانس بیمارستان امام خمینی(ره) به شکل مقیم و ۲۴ ساعته حضور دارد و علاوه بر آن در تمام ساعات شبانه روز رزیدنت قلب نیز در محل مذکور حضور فعال دارد و مشکلی از این بابت وجود ندارد.
فرزانه ادامه داد: با توجه به اینکه مراکز درمانی شهر اردبیل علاوه بر بیماران خود استان به بیماران استانهای همجوار نیز خدمات ارائه میکند، لذا نیاز است تا فضای بیمارستانی و زیرساختهای درمانی استان ۳۰ درصد نیز فراتر از استانداردهای تعیین شده باشد.
انتهای پیام
نظرات