• شنبه / ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۷:۴۹
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404020603203
  • خبرنگار : 50402

از تمرین در سالن فرسوده همدان تا حضور در لیگ برتر تنیس روی میز فرانسه

از تمرین در سالن فرسوده همدان تا حضور  در لیگ برتر تنیس روی میز فرانسه

ایسنا/همدان شیما صفایی، ستاره تنیس روی میز ایران، با وجود کمبود امکانات در زادگاهش، مسیر موفقیت را با تلاش و اراده طی کرده و حالا راهی لیگ پرو A فرانسه شده است؛ جایی که تنها نخبگان جهان در آن رقابت می‌کنند.

صفایی، بازیکن ۲۱ ساله‌ تنیس روی میز اهل همدان، به مدت هشت سال است که عضو تیم ملی ایران بوده و در چهار سال گذشته در رده بزرگسالان این تیم فعالیت کرده است.

وی فعالیت حرفه‌ای خود را از سن ۹ سالگی آغاز کرده و مسیر رشد و پیشرفت خود را با تلاش، پشتکار و حمایت خانواده و مربیانش طی کرده است. پدر او که مربی تنیس روی میز بوده و انگیزه اولیه ورود به این ورزش را در وی ایجاد کرد.

صفایی سابقه حضور در تیم فنرباغچه ترکیه را در کارنامه دارد که با این تیم موفق به کسب مقام اول در لیگ ترکیه شد. در فصل جاری نیز در لیگ بوندس‌لیگای ۲ آلمان بازی می‌کند و برای فصل آینده با باشگاهی در لیگ پروA فرانسه، که بالاترین سطح لیگ در تنیس روی میز بانوان جهان است، قرارداد همکاری امضا کرده است. حضور او در این لیگ که ۱۰ نفر از ۵۰ بازیکن برتر دنیا در آن رقابت می‌کنند، گامی مهم در مسیر حرفه‌ای‌اش به شمار می‌رود.

شیما صفایی در گفت‌وگو با ایسنا پیرامون روند حضورش در لیگ فرانسه، اظهار کرد: پس از عملکرد موفقی که در لیگ آلمان و مسابقات بین‌المللی چک و اسلوونی، داشتم این پیشنهاد همکاری را از یکی از باشگاه‌های فرانسوی دریافت کردم و در نهایت به عقد قرارداد شد.

صفایی با بیان اینکه لیگ‌های اروپایی در مقایسه با ایران ساختار حرفه‌ای‌تری دارند، تصریح کرد: تعداد تیم‌ها و بازی‌ها در اروپا بیشتر است و مسابقات با حضور تماشاگران به‌صورت هفتگی و منظم برگزار می‌شود، که به عنوان یک رویداد تفریحی برای مردم محسوب می‌شود.

وی دررابطه با برنامه‌های آینده حرفه‌ای خود، بیان کرد: هدف من در ابتدا حفظ جایگاه خود در لیگ فرانسه و ارتقای سطح بازی‌هایم است و تلاش می‌کنم در مسابقات بین‌المللی نمایشی درخور توجه ارائه کنم و بهترین عملکرد ممکن را از خود ارائه دهم.

این ملی‌پوش تنیس روی میز به عنوان یکی از بازیکنان موفق همدانی، به کمبود امکانات در این شهر اشاره کرد و گفت: سالن استادیوم قدس که محل تمرین بسیاری از بازیکنان ملی‌پوش همدانی است، فرسوده شده و نیاز به بازسازی و تجهیز دارد. این در حالیست که بارها این موضوع به اداره کل ورزش و جوانان استان همدان اعلام شده اما تاکنون اقدام مؤثری انجام نشده است.

صفایی به افرادی که تازه ورزش را شروع کردند و خانواده‌های آن‌ها توصیه کرد: برای رسیدن به موفقیت باید صبر و پشتکار داشته باشید و بدانید که ورزش یک مسیر زمان‌بر و پله‌پله است. تمرینات مداوم، استمرار و دیدن ورزش به عنوان ابزار سلامتی و نشاط، نه صرفاً قهرمانی، می‌تواند راهگشا باشد. اگر تلاش واقعی وجود داشته باشد، موفقیت نیز حاصل می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha