محمدرضا علیمرادی در گفت وگو با ایسنا، افزود: فاز اول توسعه نیروگاه گازی زاهدان، شامل سه واحد نیروگاهی، هر یک با ظرفیت اسمی ۴۲ مگاوات ارزیابی زیست محیطی شده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان گفت: در بررسیهای زیست محیطی جنبههای تکنولوژی مورد استفاده در خط تولید و میزان رعایت استانداردهای محیط زیستی در مراحل ساخت و بهرهبرداری مورد توجه قرار می گیرد.
وی همچنین از صدور مجوز زیست محیطی برای ۴۵ نیروگاه خورشیدی با ظرفیت هر کدام ۳ مگاوات و یک نیروگاه بادی ۶۰۰ مگاواتی در سطح استان خبر داد.
علیمرادی با اشاره به ظرفیتهای کمنظیر استان سیستان و بلوچستان در زمینه انرژیهای نو اظهار کرد: وجود پهنههای وسیع آفتابی، وزش مداوم باد، امکان بهرهبرداری از امواج دریا، این استان را به یکی از مستعدترین مناطق کشور برای تولید برق پاک تبدیل کرده است؛ موضوعی که نقش مهمی در رفع ناترازی انرژی مصرفی کشور ایفا میکند. به همین منظور طی سه سال اخیر تعداد ۹۶ نیروگاه خورشیدی در استان سیستان و بلوچستان با مجموع ظرفیت ۱۳۴۰ مگاوات، تاییدیه زیست محیطی را اخذ کرده اند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان در پایان خاطرنشان کرد: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) به عنوان سال "سرمایهگذاری برای تولید" نامگذاری شده، توجه به منابع بینظیر انرژیهای تجدیدپذیر در سیستان و بلوچستان، نه تنها به حفظ محیط زیست کمک می کند، بلکه گامی اساسی در راستای تحقق این شعار، بسترسازی برای توسعه پایدار، اشتغالزایی و ارتقای امنیت انرژی در سطح ملی خواهد بود.
انتهای پیام
نظرات