• شنبه / ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۹
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404020603320
  • خبرنگار : 71658

وقوع زلزله ۶.۳ ریشتری در سواحل اقیانوس آرامِ اکوادور؛ ۲۰ تن مصدوم شدند

وقوع زلزله ۶.۳ ریشتری در سواحل اقیانوس آرامِ اکوادور؛ ۲۰ تن مصدوم شدند

مرکز لرزه‌نگاری مدیترانه اروپا اعلام کرد زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۶.۳ ریشتر روز گذشته (جمعه)، نزدیکی سواحل اقیانوس آرامِ اکوادور را لرزاند.

به گزارش ایسنا، این زمین لرزه حدود ساعت ۷ صبح به وقت محلی و در عمق ۳۰ کیلومتری زمین رخ داد.

مقامات محلی می‌گویند زمین لرزه منجر به زخمی شدن دست‌کم ۲۰ نفر و آسیب های ساختاری به حداقل ۶۰ خانه، یک مرکز بهداشتی و یک ساختمان نظامی شد.

رسانه های محلی همچنین از قطع برق در «اسمرالداس» خبر دادند. شرکت دولتی انرژی پترو اکوادور اعلام کرد که به‌عنوان یک اقدام پیشگیرانه در پی وقوع زمین‌لرزه، فعالیت‌های پالایشگاه اسمرالداس را موقتاً به حالت تعلیق درآورده است.

به گزارش آناتولی، این زمین لرزه در دست‌کم ۱۰ استان این کشور احساس شد. فعالیت لرزه‌ای در کشور همسایه کلمبیا نیز گزارش شده است.

مقامات اکوادور ابتدا هشدار سونامی برای سواحل اقیانوس آرام صادر کردند، اما کمی بعد این هشدار لغو شد.

اکوادور بر فراز صفحات تکتونیکی نازکا و آمریکای جنوبی قرار دارد که لرزش های دائمی ایجاد می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha