• شنبه / ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۳
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404020603499
  • خبرنگار : 51022

چطور می‌توان با خنده استرس را کاهش داد؟

چطور می‌توان با خنده استرس را کاهش داد؟

ایسنا/گلستان روانشناس و مشاوره خانواده در گرگان گفت: خنده یکی از قدرتمندترین ابزارهای طبیعی برای کاهش استرس و افزایش کیفیت زندگی است. وقتی می‌خندیم، بدن ما هورمون‌های شادی مثل اندورفین ترشح می‌کند که باعث شده احساس آرامش و نشاط بیشتری داشته باشیم.

دکتر فاطمه نادعلی، روانشناس و مشاوره خانواده در گرگان، به بهانه روز خنده و شادی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره اهمیت خنده در زندگی اظهار کرد: خنده یکی از قدرتمندترین ابزارهای طبیعی برای کاهش استرس و افزایش کیفیت زندگی است. وقتی می‌خندیم، بدن ما هورمون‌های شادی مثل اندورفین ترشح می‌کند که باعث شده احساس آرامش و نشاط بیشتری داشته باشیم.

این روانشناس و مشاوره خانواده با بیان اینکه خنده بر سیستم ایمنی فرد تاثیرگذار است، افزود:  خنده می‌تواند سیستم ایمنی بدن رو تقویت کند، فشار خون رو پایین آورده، روابط اجتماعی رو بهبود ببخشد و حتی درد رو کاهش داده و در واقع، خنده یک ورزش کامل برای ذهن و بدن است.

نادعلی به تاثیرات خانواده با نشاط بر روابط اجتماعی فرد اشاره کرد و گفت: شادی و احساس نشاط در زندگی بر روحیه اعضای خانواده تاثیرگذار بوده لذا خانواده‌ای که با نشاط و گشاده‌رویی به حل مسائل زندگی بپردازند مسلما در روابط اجتماعی موفق‌تر عمل خواهند کرد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا در سبک زندگی امروز که پر از فشار و استرس، راهی هست که بتوانیم بیشتر بخندیم؟ گفت: بله، باید خنده را به سبک زندگی‌ اضافه کنیم. وقت‌گذرانی بیشتر با اعضای خانواده، برگزاری جلسات ثابت هفتگی با اعضای خانواده و بیان احساسات و هیجانات می‌تواند لحظات شاد و توام با عشق  را بین اعضای خانواده به ارمغان بیاورد لذا باید این فرصت را فراهم کنیم که لحظاتی از روز رو با لبخند بگذرانیم.

این روانشناس و مشاوره خانواده تصریح کرد: بیشتر نوجوان و جوانان ما فکر می‌کنند روی آوردن به شادی‌های کاذب از جمله مواد مخدر و ... می‌تواند لحظاتی را به دور از مسائل استرس‌زا و مشکلات بزای فرد فراهم کند اما باید گفت این لحظات گذرا بوده و نتیجه‌ای به جز پوچی و تباهی ندارد.

وی ادامه داد: روی‌ آوردن جوانان به لذات کاذب ریشه و زمینه اجتماعی و خانوادگی داشته و جوانان به واسطه چشم و هم چشمی دچار آسیب‌های اجتماعی می‌شوند  لذا خانواده‌ها باید جوانان را با مکانیزم دفاعی آشنا کرده و زمینه نشاط را در خانواده فراهم کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha