• شنبه / ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۹
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 1404020603672
  • منبع : پایگاه‌های خبری

درباره یک هشتگ پرکاربرد

پز نیست، سبک زندگیمه!

پز نیست، سبک زندگیمه!

پست جنجالی محمدرضا گلزار، سرآغاز یک بحث طولانی در حوزه تجمل‌گرایی و فخرفروشی یا همان پز دادن شد. 

به گزارش ایسنا، همشهری آنلاین نوشت: چند روز پیش، محمدرضا گلزار، بازیگر سینما عکسی با کیف، کفش، عینک، ساعت و لباس برند در صندلی عقب خودروی لوکس خارجی در اینستاگرام منتشر کرده و در شرح آن نوشته است: «پز نیست، سبک زندگیمه» این عکس و شرح آن، خیلی سریع در شبکه‌های اجتماعی فراگیر و نظرات طنزآلود و منفی زیادی حول محور آن مطرح شد. 

پست جنجالی محمدرضا گلزار، سرآغاز یک بحث طولانی در حوزه تجمل‌گرایی و فخرفروشی یا همان پز دادن شد. 

شوخی هوتن شکیبا با این عبارت

مسخره کردن این نوع نگاه، فقط به مردم عادی ختم نشد و برخی بازیگران نیز درباره آن نوشتند. به‌طور مثال، هوتن شکیبا زیر پست بهرام افشاری که عکس خود را با نوید محمدزاده در حال قدم زدن منتشر کرده، نوشته است: «پز نیست، سبک زندگیمه» 

نظرات مردم چه بود؟ 

بستر صحبت درباره این عکس، اینستاگرام و شبکه ایکس بود. جست‌وجوهای گوگل نشان می‌دهد که نزدیک به ۱۹۳هزار و ۴۰۰کاربر بر مبنای این عکس، تولید محتوا کرده‌اند و نزدیک به ۳میلیون نظر پیرامون این موضوع منتشر شده که اغلب منفی و ضدروایت اصلی بوده است. 

به‌طور مثال، بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی، با لباس راحتی مثل پیژامه، ویدئو گرفته و آن را در صفحات خود منتشر کرده و درباره آن نوشته اند: «پز نیست، سبک زندگیمه.» 

دانشجویی عکس غذای دانشجویی‌اش که یک ساندویچ فلافل است را منتشر کرده و زیر آن نوشته: «پز نیست، سبک زندگیمه.» 

کاربری هم عکس یکی از مردم یمن را درحالی‌که لاشه پهپاد آمریکایی در دستانش است، منتشر کرده و زیر آن همین گفته گلزار را نوشته است: «پز نیست، سبک زندگیشه.» 

یک کارگر نقاش درحالی‌که قلمو به‌دست دارد اما روبه‌رویش زمین تنیسی است که ۲نفر در حال ورزش هستند، عکسش را منتشر کرده و با کنایه گفته است که: «پز نیست، سبک زندگیمه.» 

فخرفروشی در میانه بحران اقتصادی

احمد موسی‌وند، کارشناس ارشد مردم‌شناسی گفت: اینکه یک بازیگر یا سوپراستار از لباس‌های برند استفاده کند، پدیده عجیبی نیست؛ در همه دنیا این اتفاق می‌افتد و آن‌ها با پوشش برندهای معروف در جامعه و فستیوال‌ها حضور پیدا می‌کنند که در بسیاری از مواقع اسپانسر آن شخصیت هم هستند اما اینکه بخواهند تفاخر آن را علنی کنند و در قالب کلمات بروز دهند، پدیده عجیبی است که از این بازیگر سابق سینما سر زده است. 

او افزود: میلیونی شدن هشتک «پز نیست، سبک زندگیمه» و ناداستان‌های تصویری مردم با این عبارت از نشان دادن کیف پول و حساب بانکی خالی تا غذای ساده و هل دادن ماشین خراب و… بیانگر این است که در میانه بحران اقتصادی که عموم مردم با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، منتشر شدن چنین تصاویر و اظهارنظرهایی خطا و برخلاف حال عمومی جامعه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۴:۴۶

این بیشتر دلشکستن تا سبک زندگی. کسانی هستن که دارا نیستن. توی این اوضاع و احوال کشور.

avatar
امروز ۱۶:۳۳

والا مردم چه بیکارن گه الگوشون بازیگرا هستند.