حجت الاسلام رسول خواسته، ششم اردیبهشت ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه با اعلام این خبر ضمن اشاره به سابقه این مرکز گفت: حوزه علمیه خواهران اردبیل از سال ۱۳۸۵ فعالیت خود را آغاز کرده و با پرورش نیروهای بومی نقش مؤثری در ارتقای سطح علمی و دینی جامعه داشته است.
وی افزود: تمام نیروهای آموزشی و اداری حوزه از فارغالتحصیلان بومی هستند که این ویژگی باعث افزایش انسجام و کارآمدی آموزشی شده است.
حجت الاسلام خواسته درخصوص زمانبندی پذیرش طلاب بیان کرد: ثبتنام از اول اردیبهشت آغاز شده و تا اول مردادماه ادامه خواهد داشت. پذیرش از پایه سوم راهنمایی انجام میشود و داوطلبان باید حداکثر ۱۸ سال سن و معدل کل حداقل ۱۵ داشته باشند.
وی ادامه داد: طلاب از طریق آزمون کتبی وارد سطح یک میشوند و همچنین پذیرش فارغالتحصیلان دیپلم نیز از طریق آزمون کتبی امکانپذیر است و سطوح تحصیلی شامل سطح یک، سطح دو (کارشناسی)، سطح سه (کارشناسی ارشد) و سطح چهار (دکتری) است.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان اردبیل با اشاره به برنامههای آموزشی اظهار کرد: در کنار دروس اصلی، دورههای زبان انگلیسی، هوش مصنوعی و مهارتهای کامپیوتری نیز به صورت رایگان برای طلاب برگزار میشود و تمامی امکانات آموزشی حوزه برای طلاب رایگان است.
خواسته در خصوص کادر آموزشی اظهار کرد: در سطوح یک و دو، تمامی اساتید از میان خواهران بومی انتخاب شدهاند و در سطوح سه و چهار نیز، در برخی دروس از اساتید برادر بهره گرفته میشود.
وی افزود: هر سال حدود ۳۰ نفر طلبه در حوزه علمیه خواهران اردبیل جذب میشوند و در صورت وجود داوطلبان واجد شرایط، ظرفیت پذیرش افزایش خواهد یافت.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود افزود: طلاب در دوران تحصیل مشمول دریافت حقوق و بیمه نمیشوند، اما طلاب ممتاز مشوقهایی دریافت خواهند کرد.
وی در پایان به وضعیت شغلی فارغالتحصیلان اشاره کرد و گفت: فارغالتحصیلان حوزه میتوانند به عنوان اساتید معارف اسلامی در دانشگاهها، مربیان و معاونان پرورشی در آموزشوپرورش و همچنین مبلغین دینی در دانشگاهها فعالیت کنند، همچنین فارغالتحصیلان سطوح بالاتر سه و چهار امکان جذب برای مناصب حقوقی در دادگستری یا شرکت در آزمونهای سردفتری (اسناد رسمی) را دارند.
انتهای پیام
نظرات