• شنبه / ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۵۰
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1404020603723
  • منبع : نمایندگی اردبیل

مدیر حوزه علمیه خواهران استان خبر داد

آغاز پذیرش طلبه در حوزه علمیه خواهران اردبیل

آغاز پذیرش طلبه در حوزه علمیه خواهران اردبیل

ایسنا/اردبیل مدیر حوزه علمیه خواهران استان اردبیل با اعلام آغاز پذیرش طلبه برای سال تحصیلی جدید، از جذب داوطلبان پایه سوم راهنمایی با شرایط ویژه خبر داد.

حجت الاسلام رسول خواسته، ششم اردیبهشت ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه با اعلام این خبر ضمن اشاره به سابقه این مرکز گفت: حوزه علمیه خواهران اردبیل از سال ۱۳۸۵ فعالیت خود را آغاز کرده و با پرورش نیروهای بومی نقش مؤثری در ارتقای سطح علمی و دینی جامعه داشته است.

وی افزود: تمام نیروهای آموزشی و اداری حوزه از فارغ‌التحصیلان بومی هستند که این ویژگی باعث افزایش انسجام و کارآمدی آموزشی شده است.

حجت الاسلام خواسته درخصوص زمان‌بندی پذیرش طلاب بیان کرد: ثبت‌نام از اول اردیبهشت آغاز شده و تا اول مردادماه ادامه خواهد داشت. پذیرش از پایه سوم راهنمایی انجام می‌شود و داوطلبان باید حداکثر ۱۸ سال سن و معدل کل حداقل ۱۵ داشته باشند.

وی ادامه داد: طلاب از طریق آزمون کتبی وارد سطح یک می‌شوند و همچنین پذیرش فارغ‌التحصیلان دیپلم نیز از طریق آزمون کتبی امکان‌پذیر است و سطوح تحصیلی شامل سطح یک، سطح دو (کارشناسی)، سطح سه (کارشناسی ارشد) و سطح چهار (دکتری) است.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان اردبیل با اشاره به برنامه‌های آموزشی اظهار کرد: در کنار دروس اصلی، دوره‌های زبان انگلیسی، هوش مصنوعی و مهارت‌های کامپیوتری نیز به صورت رایگان برای طلاب برگزار می‌شود و تمامی امکانات آموزشی حوزه برای طلاب رایگان است.

خواسته در خصوص کادر آموزشی اظهار کرد: در سطوح یک و دو، تمامی اساتید از میان خواهران بومی انتخاب شده‌اند و در سطوح سه و چهار نیز، در برخی دروس از اساتید برادر بهره گرفته می‌شود.

وی افزود: هر سال حدود ۳۰ نفر طلبه در حوزه علمیه خواهران اردبیل جذب می‌شوند و در صورت وجود داوطلبان واجد شرایط، ظرفیت پذیرش افزایش خواهد یافت.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود افزود: طلاب در دوران تحصیل مشمول دریافت حقوق و بیمه نمی‌شوند، اما طلاب ممتاز مشوق‌هایی دریافت خواهند کرد.

وی در پایان به وضعیت شغلی فارغ‌التحصیلان اشاره کرد و گفت: فارغ‌التحصیلان حوزه می‌توانند به عنوان اساتید معارف اسلامی در دانشگاه‌ها، مربیان و معاونان پرورشی در آموزش‌وپرورش و همچنین مبلغین دینی در دانشگاه‌ها فعالیت کنند، همچنین فارغ‌التحصیلان سطوح بالاتر سه و چهار امکان جذب برای مناصب حقوقی در دادگستری یا شرکت در آزمون‌های سردفتری (اسناد رسمی) را دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha