• یکشنبه / ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۸:۴۳
  • دسته‌بندی: توپ و تور
  • کد خبر: 1404020704862
  • منبع : وزارت ورزش و جوانان

عیادت وزیر ورزش از عنایت‌الله آتشی، چهره ماندگار بسکتبال ایران

عیادت وزیر ورزش از عنایت‌الله آتشی، چهره ماندگار بسکتبال ایران

وزیر ورزش و جوانان با حضور بر بالین عنایت‌الله آتشی، از عضو هیات‌رئیسه فدراسیون بسکتبال و از چهره‌های شاخص تاریخ این رشته عیادت کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از وزارت ورزش و جوانان، عنایت‌الله آتشی که سال‌ها در عرصه‌های مختلف به عنوان بازیکن، سرمربی تیم‌های ملی، دبیر فدراسیون بسکتبال، نویسنده آثار تخصصی و گزارشگر و مفسر برجسته فعالیت داشته، همواره نقشی تأثیرگذار در توسعه بسکتبال ایران ایفا کرده، چندی است به دلیل بیماری در بیمارستان بستری است.

وزیر ورزش و جوانان با حضور در بیمارستان، ضمن آرزوی سلامتی و بهبودی کامل برای این پیشکسوت گرانقدر، از خدمات ارزنده و ماندگار او به ورزش کشور قدردانی و بر اهمیت حفظ شأن و جایگاه پیشکسوتان تأکید کرد.

آتشی نیز در این دیدار که رییس صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان و مدیر روابط صندوق نیز حضور داشتند، با بیان اینکه «از سال ١٣۴٧ در ورزش هستم و روسا و وزرای زیادی در ورزش دیده‌ام،» گفت: وزیری چون شما که لباس خدمت به تن کند و در تمام مجامع حضور داشته باشد و با نظرات اصلاحی خود، ورزش را در مسیر درست پیش ببرد کم بوده و حضور شما در ورزش به عنوان عضوی از این خانواده بسیار ارزشمند است.

او با قدردانی از صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان اظهار کرد: سالیان سال است که این صندوق تشکیل شده اما هیچ وقت مثل الان منظم و مرتب نبوده و آقای واحدی از نخستین روزهای حضورش در صندوق خدمات ارزنده‌ای به پیشکسوتان ارائه کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha