به گزارش ایسنا، تیم والیبال شهداب برد در هفته سیزدهم لیگ برتر مقابل فولاد سیرجان ایرانیان سه بر یک به شکست خورد.
مهدی مهدوی در مورد این مسابقه بیان کرد: به تیم فولاد تبریک میگویم. امروز در دریافت سرویس روز خوبی نداشتیم و فولاد در سرویس پرشی به ما فشار آورد. تنها در ست دوم توانستیم به حریف فشار وارد کنیم.
او در واکنش به اینکه آیا شکست مقابل فولاد بیشتر جنبه روانی نداشته، گفت: میتواند این هم باشد چون سالهاست رقیب هستیم اما امشب خوب بازی نکردیم و راضیکننده نبود. باید فراموش کنیم و برای بازیهای بعد آماده شویم.
مهدوی در واکنش به اینکه سرعتیزنان این تیم عملکرد خوبی در این بازی نداشتند، گفت: قرار نیست تمام بازیها را ببریم و همه همیشه خوب باشند. ما از نظر دفاعی پایینتر بودیم و در کل فولاد مستحق برد بود.
انتهای پیام


نظرات