• دوشنبه / ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۷:۳۶
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404020805007
  • خبرنگار : 51000

معاون استاندار سیستان و بلوچستان:

مانعی برای ورود سرمایه‌گذاران در حوزه انرژی‌های خورشیدی وجود ندارد

مانعی برای ورود سرمایه‌گذاران در حوزه انرژی‌های خورشیدی وجود ندارد

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان با تأکید بر اهمیت جذب سرمایه‌گذاری‌های جدید در حوزه نیروگاه‌های خورشیدی، گفت: فرآیند بررسی مجوزها و ارزیابی تعهدات به‌ گونه‌ای طراحی شده که مانعی برای ورود سرمایه‌گذاران ایجاد نشود.

مجیب حسنی در گفت وگو با ایسنا، افزود: صدور و نظارت بر مجوزهای مربوط به احداث نیروگاه‌های خورشیدی بزرگ‌ مقیاس از طریق دستگاه‌های متولی انجام می‌شود.

معاون استاندار، از توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در استان با تمرکز بر تسهیل سرمایه‌گذاری‌ و ایجاد روستاهای الگو خبر داد.

وی افزود: تسهیلات بانکی برای این پروژه‌ها پس از رسیدن به پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصد تخصیص خواهد یافت. این سیاست نه‌تنها از هدر رفت منابع مالی جلوگیری می‌کند، بلکه تعهد سرمایه‌گذاران به اجرای پروژه‌ها را تضمین خواهد کرد.

به گفته حسنی، برای تسریع در اجرای این طرح، اختیارات بیشتری به مدیران استانی واگذار می‌شود تا فرآیندهای اجرایی با سرعت و دقت بیشتری پیش روند.

به گفته وی این اقدامات در حالی صورت می‌گیرد که سیستان و بلوچستان به دلیل برخورداری از تابش بالای خورشید و شرایط اقلیمی مناسب، ظرفیت بالایی برای توسعه انرژی خورشیدی دارد. انتظار می‌رود با اجرای این طرح‌ها، گام‌های مؤثری در راستای تأمین انرژی پایدار و توسعه اقتصادی منطقه برداشته شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان نیز، از صدور مجوز زیست‌ محیطی برای ۴۵ نیروگاه خورشیدی با ظرفیت هر کدام ۳ مگاوات و یک نیروگاه بادی ۶۰۰ مگاواتی در سطح استان خبر داد.

محمدرضا علیمرادی به ایسنا، گفت: وجود پهنه‌های وسیع آفتابی، وزش مداوم باد، امکان بهره‌برداری از امواج دریا، این استان را به یکی از مستعدترین مناطق کشور برای تولید برق پاک تبدیل کرده است؛ موضوعی که نقش مهمی در رفع ناترازی انرژی مصرفی کشور ایفا می‌کند. به همین منظور طی سه سال اخیر تعداد ۹۶ نیروگاه خورشیدی در استان سیستان و بلوچستان با مجموع ظرفیت ۱۳۴۰ مگاوات، تاییدیه زیست محیطی را اخذ کرده‌اند.

وی همچنین افزود: بر اساس ماده ۸ مصوبات سومین جلسه شورای عالی انرژی کلیه دستگاه‌های اجرایی مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری موظف‌اند سالانه حداقل ۵ درصد از مصرف انرژی خود را از طریق منابع تجدیدپذیر تأمین کنند تا سهم انرژی‌های پاک در تأمین مصرف سالانه به ۲۰ درصد برسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha