• چهارشنبه / ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۰
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1404021007220
  • خبرنگار : 30057

معرفی ۵ محصول فناورانه در دومین روز از اینوتکس

معرفی ۵ محصول فناورانه در دومین روز از اینوتکس

در دومین روز از نمایشگاه اینوتکس از ۵ محصول نوآورانه رونمایی شد.

به گزارش ایسنا، در دومین روز از نمایشگاه اینوتکس با حضور محمود صادق خیاطیان، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، سید حامد عاملی معاون صنایع ماشین‌آلات و تجهیزات وزارت صمت و مهدی صفاری نیا، رئیس پارک فناوری پردیس در پاویون پیشگامان اینوتکس از پنج محصول نوآورانه رونمایی شد.

دستگاه اتوماتیک پیوند درختان، رزین کروماتوگرافی خالص‌سازی پلاسمای خون، سیستم کنترل پایش وضعیت ماشین آلات دوار منطبق با BENTLY NEVADA 3500، باتری لیتیم یون پیشرفته و  پلتفرم دوقلوی دیجیتال از جمله محصولات رونمایی شده در این رویداد بوده است. 

دستگاه اتوماتیک پیوند درختان 

دستگاه اتوماتیک پیوند درختان با بهره‌گیری از سیستم‌های مکاترونیکی و کنترل الکترونیکی، پیوندک‌های یکسان و بدون خطا را با سرعت و دقت بالا تولید می‌کند و جایگزین روش‌های سنتی شده است. این دستگاه با جداسازی دقیق پوست شاخه در اطراف جوانه و قابلیت انجام انواع پیوندزنی، کاربری آسان و افزایش ماندگاری پیوندک را فراهم می‌کند. 

رزین کروماتوگرافی خالص‌سازی پلاسمای خون

رزین کروماتوگرافی برای خالص‌سازی پلاسمای خونی انسان، محصولاتی پیشرفته در صنایع پایین‌دستی داروهای ضد سرطان است که در بومی‌سازی و رفع انحصار خارجی این مواد استراتژیک در زیست فناوری پزشکی نقش حیاتی ایفا می‌کنند.

این محصول در تولید داروهای بیولوژیک، تولید واکسن‌های نوترکیب، تولید داروهای مشتق از پلاسمای خون و زیست فناوری پزشکی کاربرد دارد. 

سیستم کنترل پایش وضعیت ماشین‌آلات دوار منطبق با BENTLY NEVADA 3500

این سیستم با پایش پیوسته دما، لرزش و سرعت، از ماشین‌آلات محافظت می‌کند و با داشتن کارت‌های مانیتورینگ متنوع، ابزارهای تحلیل روند، ثبت داده با سرعت بالا، تنظیمات هشدار و پروتکل‌های ارتباطی امن ارائه می‌دهد. 

باتری لیتیم یون پیشرفته 

صنعت باتری‌های لیتیوم یون با توسعه خودروهای الکتریکی و انرژی‌های تجدیدپذیر نقشی کلیدی در حفظ محیط زیست، ایجاد ارزش افزوده و فرصت‌های شغلی دارد و به دلیل طول عمر و سرعت بالای خود برتری دارد.

این باتری در خودروهای الکتریکی، سیستم‌های ذخیره انرژی، سیستم‌های پشتیبان برق و زیرساخت‌های انرژی تجدیدپذیر کاربرد دارد. 

پلتفرم دوقلوی دیجیتال

پلتفرم دوقلوی دیجیتال صنعتی مانا با بهره‌گیری از فناوری‌های پیشرفته، مدل‌های دیجیتالی دقیقی از دارایی‌ها و فرآیندهای صنعتی ایجاد می‌کند و از طریق ۶ زیر محصول تخصصی، امکان پایش، تحلیل و بهینه‌سازی لحظه‌ای عملیات را فراهم می‌سازد و منجر به کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری می‌شود. معماری باز و ماژولار آن، پیاده‌سازی‌ تدریجی و انطباق با زیر ساخت‌های موجود را تسهیل می‌کند و با روش SPL توسعه یافته است.

این محصول نیز در حوزه‌های نفت، گاز و پتروشیمی، انرژی و تجهیزات و ماشین‌آلات کاربرد دارد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha