• چهارشنبه / ۵ آذر ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۱
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1404090502848
  • خبرنگار : 30057

افزایش راندمان پرورش آبزیان با پروبیوتیک‌های بومی و سازگار با شوری خلیج‌فارس

افزایش راندمان پرورش آبزیان با پروبیوتیک‌های بومی و سازگار با شوری خلیج‌فارس

فناوران یکی از شرکت‌ها به دانش فنی سه محصول پروبیوتیک حوزه آبزیان دست‌ یافتند که این ترکیبات با بهبود هضم، تقویت سیستم ایمنی و کاهش بیماری‌ها سهم مهمی در افزایش بازماندگی و رشد آبزیان در مزارع کشور داشته‌اند.

نیلوفر اولاد عظیمی، کارشناس علمی و فروش این شرکت در گفت‌وگو با ایسنا با تشریح فعالیت‌های این مجموعه گفت: این شرکت در حوزه تولید پروبیوتیک‌های دامی، طیوری، آبزیان، پروبیوتیک‌های انسانی و همچنین استارترهای لبنی فعالیت دارد.

وی با اشاره به حضور این شرکت در بخش آبزیان، اظهار کرد: در حوزه پروبیوتیک‌های آبزیان سه محصول ارائه می‌کنیم. 

به گفته وی، محصول اول یک سیم‌بیوتیک است؛ ترکیبی از پروبیوتیک و پری‌بیوتیک که برای افزایش قابلیت هضم و جذب مواد غذایی، بهبود ریخت‌شناسی روده، کاهش ضریب تبدیل غذایی و افزایش وزن ماهی و سایر آبزیان کاربرد دارد. 

اولاد عظیمی تأکید کرد: این محصولات به بهبود سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کنند و در نهایت با کاهش تلفات، دوره پرورش را نیز کوتاه‌تر می‌سازند.

وی درباره محصول ویژه میگو، توضیح داد: محصول دوم مخصوص پرورش میگو است. این پروبیوتیک با همکاری متخصصان شیلات طراحی شده و به‌طور کامل با شوری و دمای بالای آب‌های خلیج فارس سازگار است.

وی افزود: این محصول طی چند سال گذشته در مزارع پرورش میگو مورد استفاده قرار گرفته و در افزایش تولید، بهبود بازماندگی و کاهش بروز بیماری‌ها مؤثر بوده است.

اولاد عظیمی محصول سوم را محصول پروبیوتیک ویژه آبزیان (کپور ماهیان، قزل آلا و ماهیان خاویاری) دانست و ادامه داد: این پروبیوتیک حاوی اسپورهای مقاوم به حرارت باسیلوس سوبتیلیس (Bacillus subtilis)، باسیلوس لیکنی فورمیس(Bacillus licheniformis) و عاری از ارگانیسم‌های دست‌ورزی شده ژنتیکی است.

به گفته وی، این پروبیوتیک در مزارع پرورش آبزیان موجب کاهش خسارت ناشی از بیماری‌های عفونی و غیرعفونی، کاهش مصرف داروها به ویژه آنتی بیوتیک‌ها و بهبود سلامت مصرف کننده، تقویت سیستم ایمنی و کاهش استرس و بهبود رشد و کاهش ضریب تبدیل غذایی می‌شود.

کارشناس فروش این شرکت، کاهش زمان دوره پرورش، بهبود تعادل جمعیت میکروبی دستگاه گوارش، بهبود قابلیت هضم و جذب مواد مغذی را از دیگر مزایای دی پرو عنوان کرد.

این کارشناس تأکید کرد: محصولات این شرکت با هدف ارتقای سلامت و بهره‌وری در صنعت آبزی‌پروری طراحی شده‌اند و مورد استقبال فعالان این حوزه قرار گرفته‌اند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha