به گزارش ایسنا، سلیمان محبی، امروز (۱۰ اردیبهشت) در نشستی خبری که به مناسبت هفته معلم برگزار شد، گفت: شعاری که برای این هفته در نظر گرفته شده «برای معلم، برای ایران» است و امیدوارم بتوانیم پاسخگوی بخشی از زحمات همکاران پرتلاشمان باشیم.
وی با اشاره به تدارک ۳۰ برنامه شاخص برای این هفته، گفت: برگزاری مسابقات علمی، فرهنگی، ورزشی در مدارس، برگزاری مسابقات شعرخوانی با حضور فرهنگیان ادیب و فرهیخته، اجرای زنگ سپاس معلم در یکی از مدارس شهر کرمانشاه با حضور مسئولان و برگزاری مراسم بزرگداشت روز معلم در روز ۱۶ اردیبهشت از جمله این برنامههاست.
محبی ادامه داد: یکی دیگر از برنامه های پشبینی شده در هفته معم دیدار جمعی از معلمان نمونه استانهای مختلف کشور با رهبر انقلاب و رئیس جمهور است که به استان کرمانشاه ۹ سهمیه اختصاص داده شده است.
محبی افزود: انتظار میرود در این هفته مدیران دستگاههای مختلف حداقل با نصب بنر و یا حضور در مدرسه نزدیک محل کارشان از معلمان و زحمتکشان عرصه تعلیم و تربیت قدردانی کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش کرمانشاه در ادامه با اشاره به وجود ۳۶۰ هزار دانش آموز، ۲۶ هزار فرهنگی شاغل و ۲۲ هزار فرهنگی بازنشسته در استان، تصریح کرد: از مجموع فرهنگیان شاغل ۱۷ هزار نفر برای طرح معلم نمونه شرکت کردند که ۱۶۲ نفر آنها به عنوان معلم نمونه منطقهای و ۹ نفر نیز به عنوان معلم نمونه استانی انتخاب و در مراسم بزرگداشت هفته معلم به صورت ویژه از آنها تجلیل میشود.
وی در ادامه از تلاش برای راهاندازی اردوگاه ملی دانش آموزی در کرمانشاه خبر داد و گفت: این موضوع با حضور وزیر آموزش و پرورش و استاندار نیز مورد بررسی قرار گرفت و از آن استقبال شد.
محبی ادامه داد: به این منظور زمینی مابین شهر کرمانشاه و بیستون نیز شناسایی شده و اگر مقدمات کار فراهم شود، می تواند مکان مناسبی برای ساخت این اردوگاه باشد که در موضوعات مختلف از جمله اردوهای راهیان نور دانش آموزی و یا برگزاری مسابقات مختلف ورزشی و فرهنگی سطح کشور از آن استفاده کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش کرمانشاه با بیان اینکه در دیدار اخیر با وزیر آموزش و پرورش قول احداث پنج زمین فوتبال، تجهیز درمانگاههای فرهنگیان و نوسازی و تجهیز خانههای معلم را نیز گرفتیم، افزود: همچنین در این دیدار درخواست تخصیص ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز هنرستانها را مطرح کردیم و قرار شد بازدیدهای لازم از سوی نمایندگان وزارتخانه برای اختصاص این مبلغ به عمل آید.
وی همچنین به برخی مطالبات فرهنگیان بازنشسته خصوصا در حوزه پرداخت حق مناطق جنگی اشاره کرد و گفت: طبق قانون این مبلغ به فرهنگیان شاغل تعلق میگیرد، البته معتقدم این قانون نیاز به اصلاح دارد، چرا که بسیاری از همکاران بازنشسته در زمان جبهه و جنگ حضور داشتند و حق دارند از این مزیت استفاده کنند.
محبی یادآوری کرد: یکی دیگر از مطالبات فرهنگیان شاغل و بازنشسته بحث معوقات مناطق محروم است که ۶۴ میلیارد تومان به آنها بدهی داریم و قرار شده با همکاری وزارت آموزش و پرورش این مبلغ پرداخت شود.
این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنانش به درپیش بودن ثبت نام دانش آموزان پایه اول که تاکون ۲۶ هزار نفر شناسایی شدهاند، اشاره کرد و افزود: کار ثبت نام از ۲۰ اردیبهشت آغاز میشود.
وی یادآوری کرد: هیچ مدرسهای اعم از دولتی، غیر انتفاعی، نمونه مردمی، هیات امنایی و... حق ندارند در زمان ثبت نام بجز هزینه بیمه و کتب درسی، مبلغ دیگری را از والدین اخذ کنند.
محبی تصریح کرد: مدارس غیردولتی تنها مجاز هستند در طول سال تحصیلی شهریه آن هم طبق آنچه که تعیین و به آن ها ابلاغ شده را اخذ کنند، در غیر این صورت تخلف مرتکب شده و حتما با آنها برخورد میشود.
مدیرکل آموزش و پرورش کرمانشاه در بخش پایانی سخنان خود یکی از دغدغههای اصلی را شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیل عنوان کرد و گفت: نهایت تلاش خود را بکار خواهیم گرفت تا هیچ کودک و نوجوانی از تحصیل بازنماند.
وی خاطرنشان کرد: برای این کار از سازمانهایی مانند بهزیستی، زندانها و ... استعلامات لازم را به عمل خواهیم آورد تا اگر کسی از تحصیل جامانده بود، شرایط ادامه تحصیل برایش فراهم شود.
محبی تاکید کرد: آن دسته از خانوادههایی که اجازه تحصیل کودکان خود، حداقل در مقطع ابتدایی را به فرزندانشان ندهند، حتما به دادستانی معرفی و حتی ممکن است حق حضانت فرزند نیز از آنها گرفته شود.
مدیرکل آموزش و پرورش کرمانشاه یادآوری کرد: البته بخشی از بازماندههای از تحصیل را دختران دبیرستانی ساکن در روستاها تشکیل میدهند که به دلیل نبود دبیرستان در روستای محل سکونت، اجازه ادامه تحصیل را پیدا نمیکنند.
وی یادآور شد: در طول سالهای گذشته نیز پس از شناسایی این دسته از افراد با خانوادههای آنها صحبت شده و توانستهایم رضایت بسیاری از والدین را برای ادامه تحصیل دخترانشان جلب کنیم.
انتهای پیام
نظرات