• چهارشنبه / ۵ آذر ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۸
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404090503140
  • خبرنگار : 50180

مدیرکل شیلات استان عنوان کرد:

برآورد تولید ۶۴۵۵ تن ماهیان گرمابی در کرمانشاه/ نیمی از تولیدات روانه عراق می‌شود

برآورد تولید ۶۴۵۵ تن ماهیان گرمابی در کرمانشاه/ نیمی از تولیدات روانه عراق می‌شود

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل شیلات استان کرمانشاه برآورد کرد، امسال ۶۴۵۵ تن انواع ماهیان گرمابی در استان تولید شود.

سیامک الیاس‌پور در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه سال گذشته ۵۷۴۷ تن انواع ماهیان گرمابی در منابع آبی، مزارع گرمابی و آب بندهای استان تولید شد، افزود: برآورد می‌شود این میزان امسال به ۶۴۵۵ تن برسد.

مدیرکل شیلات استان کرمانشاه افزود: کپور، آمور، فیتوفاگ و بیگ هد(سرگنده) از جمله ماهیان گرمابی هستند که در استان کرمانشاه تولید می‌شوند.

الیاس‌پور با بیان اینکه بیشترین ماهیان گرمابی استان کرمانشاه در مجتمع پرورش ماهی شهدای قصرشیرین تولید می‌شود، گفت: در مزارع منفرد هم به میزان محدود تولید ماهیان گرمابی داریم.

وی افزود: نیمی از ماهیان گرمابی تولید شده در استان کرمانشاه در بازار خود استان عرضه می‌شود و نیم دیگر تولیدات راهی کشور عراق می‌شود.

الیاس پور یادآور شد: استان کرمانشاه رتبه اول تولید ماهیان گرمابی را بین استان‌های غیرساحلی کشور دارد.

به گفته الیاس پور برداشت ماهیان گرمابی در استان کرمانشاه تا اواخر سال ادامه می‌یابد.

انتهای پیام
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha