• پنجشنبه / ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۰
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1404021107736
  • خبرنگار : 30057

معرفی ۴ خدمت حمایتی جدید صندوق نوآوری برای تحقق شعار سال 

معرفی ۴ خدمت حمایتی جدید صندوق نوآوری برای تحقق شعار سال 

چهار خدمت جدید از برنامه حمایتی «سرمایه‌گذاری برای تولید دانش‌بنیان» صندوق نوآوری و شکوفایی معرفی شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، برنامه حمایتی صندوق در سال ۱۴۰۴ تحت عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید دانش‌بنیان» هفته گذشته با حضور اصحاب رسانه رونمایی شد. این برنامه شامل هفت بسته «پیوند»، «نوآفرین»، «نوپا»، «توانا»، «راهبرد»، «ضامن» و «رشد» است که در قالب ۲۲ خدمت اجرا می‌شود.

پیش از این، چهار خدمت شامل تکمیل زیرساخت‌های تولید دانش‌بنیان (بسته توانا)، تضمین سرمایه‌گذاری از طریق تأمین مالی جمعی (بسته ضامن)، ضمانت انتشار اوراق صکوک نوآوری (بسته ضامن) و تکمیل سرمایه طرح‌های دانش‌بنیان دارای مجوز سکوهای تأمین مالی جمعی (بسته رشد) معرفی و رونمایی شدند و شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند درخواست‌های خود را برای بهره‌مندی از تسهیلات این بسته‌ها، ثبت کنند.

در ادامه معرفی خدمات بسته حمایتی «سرمایه‌گذاری برای تولید دانش‌بنیان»، چهار خدمت دیگر تحت عنوان معرفی محصولات دانش‌بنیان با قابلیت کارآفرینی (بسته پیوند)، حمایت از دانش‌بنیان‌شدن شرکت‌های فناور از طریق صندوق‌های پژوهش و فناوری (بسته نوآفرین)، تأمین مالی رشد تولیدات دانش‌بنیان (بسته رشد)، ضمانت تأمین منابع شرکت‌های دانش‌بنیان از بازار پول (بسته رشد) معرفی شده و شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند از  سه‌شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ درخواست‌های خود را ثبت کنند.

معرفی محصولات دانش‌بنیان با قابلیت کارآفرینی (بسته پیوند)

شرکت‌هایی که محصول دانش‌بنیان آنها شامل تجهیزات یا ماشین‌آلاتی (از جمله پهپاد سمپاش، دستگاه‌های CNC، بسته‌بندی، پوشش‌دهی، پرینترهای سه‌بعدی) است که با بهره‌گیری از این محصولات، به صورت مستقل، امکان سرمایه‌گذاری و راه‌اندازی یک کسب و کار وجود دارد، مشمول بهره‌مندی از خدمت «معرفی محصولات دانش‌بنیان با قابلیت کارآفرینی» می‌شوند.

هدف از ارائه این خدمت، توسعه کارآفرینی و خوداشتغالی در کشور برپایه محصولات دانش‌بنیان است.

در قالب این خدمت، صندوق نوآوری و شکوفایی از خریدارانی (حقوقی یا حقیقی) که برای راه‌اندازی کسب و کار خود، اقدام به خرید محصولات دانش‌بنیان می‌کنند، با اعطای تسهیلات فروش اقساطی (لیزینگ) حمایت می‌کند. حداکثر مبلغ تسهیلات این خدمت، ۵۰ میلیارد تومان تا سقف ۸۰ درصد قیمت محصول دانش‌بنیان با نرخ سود ۲۰ درصد با (۶ ماه تنفس) دوره بازپرداخت ۱۸ ماهه است.

خریداران (حقیقی/حقوقی) مستقر در مناطق محروم در اولویت استفاده از تسهیلات این فراخوان هستند.

حمایت از دانش‌بنیان‌شدن شرکت‌های فناور از طریق صندوق‌های پژوهش و فناوری (بسته نوآفرین)

خدمت «حمایت از دانش‌بنیان‌شدن شرکت‌های فناور از طریق صندوق‌های پژوهش و فناوری» با هدف کمک به افزایش نرخ ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه می‌شود.

هدف از ارائه این خدمت، اعطای تسهیلات به شرکت‌های فناور و خلاق مستقر در پارک‌های فناوری سراسر کشور، به منظور کمک به ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان جدید است.

براین اساس، صندوق نوآوری در همکاری با پارک‌های علم و فناوری و از طریق صندوق‌های پژوهش و فناوری غیردولتی، تسهیلاتی را به شرکت‌های «فناور و خلاق» ارائه می‌کند. این شرکت‌ها باید دارای طرح مشخصی باشند که با اجرای آن، موفق به اخذ مجوز دانش‌بنیانی شوند.

سقف هر فقره تسهیلات برای طرح‌های نمونه‌سازی ۱ میلیارد تومان با نرخ سود ۴ درصد و برای سایر برای طرح‌های مرتبط با رشد تولید و توسعه زیرساخت ۲ میلیارد تومان با نرخ سود ۲۰ درصد، با (۶ ماه تنفس) دوره بازپرداخت ۱۸ ماهه است. این تسهیلات توسط صندوق‌های پژوهش و فناوری پرداخت می‌شود.

تأمین مالی رشد تولیدات دانش‌بنیان (بسته رشد)

صندوق نوآوری و شکوفایی قصد دارد به منظور رشد تولید و فروش شرکت‌های دانش‌بنیان و تقویت اثرگذاری آنها در اقتصاد کشور، خدمت «تأمین مالی رشد تولیدات دانش‌بنیان» را به دانش‌بنیان‌ها ارائه کند.

هدف از ارائه این خدمت، کمک به رشد فروش حداقل ۴۰ درصدی محصولات دانش‌بنیان است.

براین اساس، شرکت‌های دانش‌بنیان که فروش کل آنها در سال ۱۴۰۳ بیش از ۵ میلیارد تومان است، دارای برنامه فروش رسمی یا قرارداد معتبر برای فروش محصول دانش‌بنیان طی سال آتی هستند و همچنین، برنامه عملیاتی مشخصی برای رشد فروش حداقل ۴۰ درصدی در یک سال آتی داشته باشند، مشمول دریافت این تسهیلات می‌شوند.

سقف تسهیلات قابل‌دریافت از طریق شبکه بانکی ۱۰۰ میلیارد تومان با نرخ ۲۳ درصد، با دوره بازپرداخت ۱۲ ماهه است. همچنین سقف تسهیلات از طریق منابع صندوق نوآوری و شکوفایی، ۵۰ میلیارد تومان با نرخ ۲۳ درصد با (۶ ماه تنفس) دوره بازپرداخت ۱۲ ماهه است.

شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه‌های کاری اولویت‌دار صندوق نوآوری (هوش مصنوعی، میکروالکترونیک و بیوتکنولوژی، بهره‌وری انرژی، انرژی‌های تجدیدپذیر، آب و امنیت غذایی) در اولویت دریافت تسهیلات قرار دارند. سقف تسهیلات برای این شرکت‌ها از طریق شبکه بانکی ۱۵۰ میلیارد تومان و از طریق منابع صندوق نوآوری و شکوفایی ۱۰۰ میلیارد تومان تعیین شده است.

ضمانت تأمین منابع شرکت‌های دانش‌بنیان از بازار پول (بسته رشد)

خدمت دیگر صندوق نوآوری و شکوفایی «ضمانت تامین منابع شرکت‌های دانش‌بنیان از بازار پول» است. این خدمت با هدف تسهیل تامین وثیقه شرکت‌های دانش‌بنیان که تسهیلات خود را (برای تولید محصولات دانش‌بنیان) از شبکه بانکی تامین می‌کنند، ارائه می‌شود.

هدف از ارائه این خدمت، کمک به تأمین وثیقه شرکت‌های دانش‌بنیانی است که برنامه افزایش حداقل ۴۰ درصدی فروش دارند.

شرکت‌های دانش‌بنیان که فروش کل آنها در سال ۱۴۰۳ بیش از ۵ میلیارد تومان باشد، دارای برنامه فروش رسمی یا قرارداد معتبر برای فروش محصول دانش‌بنیان طی سال آتی هستند و همچنین، برنامه عملیاتی مشخصی برای رشد فروش حداقل ۴۰ درصدی در یک سال آتی داشته باشند، مشمول دریافت این خدمت می‌شوند.

شرکت‌ها برای تأمین هزینه‌های جاری (سرمایه در گردش) تولید (از قبیل مواد اولیه، دستمزد، برون‌سپاری و ...) و کسری نقدینگی مورد نیاز اجرای قراردادهای مرتبط با محصولات/خدمات دانش‌بنیان خود می‌توانند از تسهیلات تا سقف ۱۰۰۰ میلیارد ریال از طریق بانک‌های عامل با نرخ ۲۳ درصد و با بازپرداخت حداکثر ۱۲ ماهه استفاده کنند. همچنین سقف تسهیلات از طریق منابع صندوق نوآوری و شکوفایی، ۵۰ میلیارد تومان با نرخ ۲۳ درصد با (۶ ماه تنفس) دوره بازپرداخت ۱۲ ماهه است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha