• جمعه / ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۸
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1404021208242
  • خبرنگار : 30057

انعقاد ۱۵۶۰ میلیارد ریال تفاهم‌نامه در جهت رفع نیازمندی‌ها

انعقاد ۱۵۶۰ میلیارد ریال تفاهم‌نامه در جهت رفع نیازمندی‌ها

در بخش ارائه نیازها در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۵، بیش از ۱۵۶۰ میلیارد ریال تفاهم‌نامه در حوزه‌های هوش مصنوعی و صنایع شیمیایی منعقد شد.

به گزارش ایسنا، مجموعه رویدادهای تخصصی ارائه نیازهای فناورانه (ریورس پیچ) همزمان با چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری اینوتکس ۲۰۲۵ از روز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت در پارک فناوری پردیس آغاز به کار کرد.

در بخش از نمایشگاه اینوتکس، دو رویداد تخصصی در حوزه‌های صنایع شیمیایی و تحول دیجیتال و هوش مصنوعی با حضور گسترده فناوران، شرکت‌های دانش‌بنیان، صاحبان صنایع و مسئولان ارشد کشور برگزار شد.

رویداد اول، ارائه نیازهای فناورانه صنایع شیمیایی با مشارکت شرکت هلدینگ صنایع شیمیایی ایران بود. در این نشست، شرکت این هلدینگ از هلدینگ، چهار نیاز فناورانه کلیدی خود را معرفی کرد که شامل «توسعه فناوری تولید پارافین‌های کلره با رفع گلوگاه‌ها و تکیه بر دانش داخلی»، «دستیابی به دانش تولید روغن ترانس سوپرگرید A در داخل کشور»، «بومی‌سازی تولید کاتالیست جامد آلکیلاسیون» و «دستیابی به دانش تولید اسپری چندمنظوره WD-۴۰» بوده است.

در این رویداد، بیش از ۹۰ نفر از متخصصان و کارشناسان صنعت حضور داشتند و در ادامه نشست، مذاکرات B2B با محوریت ارائه راه‌حل‌های فناورانه انجام شد. نتیجه این گفتگوها منجر به امضای ۵ تفاهم‌نامه همکاری به ارزش ۳۶۰ میلیارد ریال شد.

رویداد دوم این بخش به عنوان سومین رویداد ملی ملاصدرا با محور تحول دیجیتال و هوش مصنوعی بود. در این رویداد با عنوان «ارائه نیازهای فناورانه در حوزه تحول دیجیتال و هوش مصنوعی»  بیش از ۱۰۰ نیاز فناورانه از صنایع بزرگی همچون آلومینیوم جنوب، پگاه فارس، صنایع الکترونیک شیراز، شهرداری شیراز و شرکت‌های مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی مطرح شد.

حاصل این رویداد امضای بیش از ۶۰ تفاهم‌نامه همکاری به ارزش بالغ بر ۱۲۰۰ میلیارد ریال بود.

برگزاری دو رویداد موفق در روز نخست، با مجموع ۶۵ تفاهم‌نامه و رقمی بیش از ۱۵۶۰ میلیارد ریال، نویدبخش تأثیرات عمیق و عملیاتی در توسعه روابط بین صنعت و فناوری است. این دستاوردها گامی مهم در جهت تحقق اهداف توسعه‌ای کشور و ارتقاء اکوسیستم نوآوری ملی به‌شمار می‌رود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha