محمدهادی امین ناجی ۱۲ اردیبهشت در جریان بازدید از حوزه امتحانی برگزاری آزمون سراسری در دانشگاه پیام نور مرکز ساوه، افزود: پذیرش در دانشگاه پیام نور تابع شرایط اعلامی سازمان سنجش و آموزش کشور و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است و طبیعتا در شرایط فعلی که اعلام معدل در پایه دوازدهم و تاثیر مثبت در پایه یازدهم مورد توجه است میتواند یک رقابتی را ایجاد کرده و توجه به دورههای متوسطه را افزایش دهد. در مجموع، تابع شرایط اعلامی از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی هستیم و امیدواریم بتوانیم بهترین رویه در سال آینده شکل گیرد.
وی افزود: در دانشگاه پیام نور علاوه بر مسیر آزمون سراسری، جذب براساس سابقه تحصیلی هم انجام می شود که رشد قابل ملاحظهای در این حوزه رقم خورده است و بسیاری از مخاطبان در انتخاب دانشگاه پیام نور با روش احتساب سنوات گذشته، معدل قبلی و سابقه تحصیلی، در شرایط ایدهآل پذیرفته و فارغالتحصیل شدند. در بین ۱۶۷ هزار نفر پذیرفته شده سال گذشته در این دانشگاه بیش از ۸۰ درصد افرادی بودند که براساس سوابق تحصیلی انتخاب شدند که نشان می دهد روش سابقه تحصیلی بسیار موثر بوده و منجر به کاهش اضطراب شده است.
رییس دانشگاه پیام نور در ادامه گفت: امسال در حوزه برگزاری کنکور سراسری به کمک مجموعه آموزش عالی آمدیم و ۱۰ درصد داوطلبان کنکور سراسری را در روزهای برگزاری آزمون، میزبانی میکنیم که سهم استان مرکزی از این اقدام، میزبانی داوطلبان، در چهار مرکز بوده و مرکز ساوه میزبان ۹۰۰ داوطلب کنکور است.
وی بیان کرد: انتخاب ناظران امتحانی و توجیه آنان در حوزه چگونگی کاهش اضطراب داوطلبان و تکریم خانوادهها با استقرار در نقاط پیشبینی شده، دو موضوع مهمی است که در برگزاری کنکور توسط دانشگاه پیام نور مورد تاکید واقع شده است.
امین ناجی درباره توسعه رشتههای دانشگاه پیام نور گفت: عدالت آموزشی یکی از محوریترین موضوعاتی است که در دولت چهاردهم مورد تاکید قرار گرفته است و دانشگاه پیام نور میتواند مظهر و تجلی عدالت آموزشی در سراسر کشور باشد.
وی افزود: دانشگاه پیام نور به تعبیری، آموزش عالی را را نمایندگی میکند و عدالت آموزشی در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد متناسب با نیاز منطقه و توان دانشگاه را محقق خواهد کرد.
انتهای پیام
نظرات