محمود مسگریان شنبه ۱۳ اردیبهشت در جلسه هماندیشی که در دفتر مدیر منطقه ۴ شهرداری برگزار شد، بر لزوم اولویتبندی پروژههای شهری با رویکرد نتیجهبخشی تأکید و افزود: پروژهها باید بر اساس اولویت و کارایی اجرا شوند تا شاهد تحقق اهداف شهری باشیم.
وی همچنین با تاکید بر تشکیل جلسات با سازمان اوقاف برای حل مشکل تملک ملک عین القضات، اظهار کرد: با تعامل و از طریق تهاتر ملک عین القضات با ملک شهرداری در جنب امامزاده سید اسماعیل موضوع پیگیری شود.
مسگریان بر تعیین تکلیف فوری طرح تفکیک اراضی نیروی انتظامی تاکید کرد و یاد آور شد: مباحث حقوقی و فنی این طرح باید به سرعت مشخص و لایحه آن برای تصویب نهایی به شورا ارسال شود.
رییس کمیسیون توانمندسازی مناطق محروم شورای اسلامی شهر همدان با اشاره به ضرورت و لزوم تخصیص نیروهای ویژه برای نظارت و تسریع در انجام پروژههای مناطق مختلف شهر، اظهار کرد: پروژه های بلوار شهید رجایی و راه دسترسی کوی الوند از جمله پروژههایی هستند که باید هرچه سریعتر به اتمام برسند.
وی همچنین با اشاره به پروژه تفکیک اراضی بلوار ارتش گفت: تعیین یک نفر به عنوان پیگیر اختصاصی این طرح امری ضروری خواهد بود.
مرتضی کرباسیان از پیشرفت مناسب کارها در بلوار مقاومت خبر داد و افزود: اهالی شهرک الوند درخواست احداث مسیر جدیدی در کنار رودخانه به سمت بلوار آزادگان را دارند تا از ترافیک مسیر الوند به منوچهری کاسته شود ضمن اینکه این موضوع باید بررسی، امکانسنجی و پیگیری شود.
اهمیت تهیه و رعایت پیوستهای ایمنی در پروژههای شهری
نایبرئیس شورای اسلامی شهر همدان هم با تاکید بر ضرورت رعایت استانداردهای ایمنی در پروژههای عمرانی گفت: اهمیت تهیه و رعایت پیوستهای ایمنی در پروژههای شهری امری ضروری بوده و رعایت نکات ایمنی در حین کار و انجام مسئولیتها امری حیاتی است.
علی رضایی با اشاره به درخواست ساکنان منطقه منوچهری، گفت: اگر در طرح تفکیک اراضی ارتش، کاربری فرهنگی و ورزشی در نظر گرفته شود، میتواند دسترسی دو منطقه الوند و منوچهری را بهبود بخشیده و کمبود سرانه فضای فرهنگی و ورزشی در این مناطق را جبران کند.
وی در این خصوص اضافه کرد: در صورت تحقق این طرح، شاهد کاهش محسوس کمبود امکانات فرهنگی و ورزشی در این مناطق خواهیم بود.
ضرورت حل مشکل تملک عین القضات برای توسعه امامزاده سیداسماعیل
رییس کمیسیون نظارت و بازرسی شورای اسلامی شهر همدان، هم با اشاره به بررسی مسائل مهم شهری بر لزوم توجه به اماکن مذهبی و حل مشکلات ملکی تأکید کرد و گفت: در رابطه با موضوع زمین ۱۷۰۰ متری تحت تصرف سازمان اوقاف، باید با تهاتر یا انعقاد توافقنامه، مشکل سند مالکیت عین القضات حل شود تا این زمین برای توسعه حرم امامزاده سیداسماعیل مورد استفاده قرار گیرد.
حجت الاسلام ناصر صفری افلاکی اضافه کرد: ساختمان گرمخانه سابق شهر میتواند به کاربریهای درآمدزا تبدیل شود تا هم ضمن جلوگیری از تخریب آن، برای شهرداری درآمد ایجاد کند.
وی به پروژه بازار چرم بلوار نجفی اشاره کرد و افزود: این پروژه که قرار بود با معماری ایرانی-اسلامی ساخته شود، نیاز به بازنگری دارد تا مطابق با استانداردهای مورد نظر اجرا شود.
صفری افلاکی با انتقاد از برخی ادارات شهر گفت: تضییع حقوق شهرداری توسط برخی نهادها در همدان به یک امر عرفی تبدیل شده که این رویه صحیح نیست و باید اصلاح شود.
رییس کمیسیون بودجه شورای اسلامی شهر همدان هم گفت: تصمیمات عملیاتی باید طبق زمانبندی مشخص پیش برود تا شاهد پیشرفت پایدار در پروژهها باشیم.
اکبر کاوسی امید از اقدامات مثبت انجام شده در حوزه توانمندسازی منطقه ۴ شهر همدان خبر داد و افزود: پروژههای مهمی در این منطقه آغاز شده و بسیاری از اماکن مرتبط با توزیع مواد مخدر تخریب شدهاند که امیدواریم به فضاهای سازنده تبدیل شوند.
وی با بیان اینکه پیگیری عملکردی بودجه ۱۴۰۴ در حوزههای مختلف در کمیسیونهای شورا مشخص شده است، اظهار کرد: حدود دو دهه بوده که برای محله عقیل ۱۹ اسلامشهر اقدامی صورت نگرفته، که در همین رابطه بودجه لازم برای اجرای پروژههای این محله اختصاص داده شده که به طور قطع این امر میتواند راه خروجی مناسبی برای بحرانهای احتمالی این محله ایجاد و در توسعه منطقه بسیار مؤثر باشد.
کاوسی امید تصریح کرد: نیاز بوده که کاربریهای آموزشی و مدارس در یک مکان متمرکز شوند تا با این اقدام امکان ایجاد حیات طیبه (مجموعهای از مدارس در کنار هم) فراهم شود.
وی با اشاره به اینکه ۳۰ درصد گردشگران کشور را عراقیها تشکیل میدهند، اضافه کرد: اگر بتوانیم بخشی از این ظرفیت را به همدان جذب کنیم، تمام هتلهای شهر پر خواهند شد و این رونق اقتصادی شهر را نیز در پی دارد.
چالش رودخانههای تبدیلشده به فاضلاب
رییس کمیسیون فنی و عمرانی شورای اسلامی شهر همدان هم به چالشهای زیستمحیطی رودخانههای منطقه ۴ اشاره و بر لزوم رسیدگی فوری تأکید کرد و گفت: این رودخانهها از ماهیت اصلی خود خارج شده و به کانالهای فاضلاب تبدیل شدهاند که خطرات جدی زیستمحیطی ایجاد کردهاند.
مهدی حیدری اضافه کرد: با توجه به وضعیت نامناسب و بوی نامطبوع این رودخانههای آلوده به فاضلاب باید پوشش موقت این کانالها صورت بگیرد.
وی با تقدیر از اجرای پروژههای محلهای در منطقه ۴، بر لزوم پرداخت بهموقع مطالبات پیمانکاران تأکید کرد و افزود: تأخیر در پرداخت حق پیمانکاران میتواند روند اجرای پروژههای عمرانی را با اختلال مواجه کند.
حیدری با اشاره به جایگاه ویژه منطقه ۴ در برنامههای توانمندسازی شهری، از مسئولان خواست تا با اولویتدهی به این منطقه، زمینه بهبود وضعیت معابر، شبکههای آب و فاضلاب و فضای سبز را فراهم کنند.
پیگیری و رسیدگی به مشکل رودخانه فرهنگیان
مدیر منطقه ۴ شهرداری همدان، با اشاره به مطالبه اصلی شهروندان شهرک الوند گفت: احداث فضای ورزشی از خواستههای جدی اهالی این محله بوده که در دست پیگیری قرار دارد.
رحیم الوندی به برگزاری جلسات متعدد برای پروژه تفکیکی ارتش اشاره کرد و افزود: در خصوص پروژه ۳۰ متری مسیر دسترسی الوند به منوچهری با وجود برخی موانع، کار با قوت در حال پیشرفت است.
وی از پیگیری تملک کندرو منطقه ۴ و نیز شروع اجرای پروژه گذر فرهنگی خبر داد و آن را گامی مهم در توسعه زیرساختهای منطقه دانست.
الوندی با اشاره به معضل رودخانه فرهنگیان گفت: پوشش این رودخانه به دلیل انتشار بوی نامطبوع و وجود فاضلاب، از مطالبات جدی اهالی است که پیگیری میشود.
انتهای پیام
نظرات