• شنبه / ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۵:۲۰
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404021309091
  • خبرنگار : 50188

راه‌اندازی ۲۳ رشته‌گرایش جدید در دانشگاه ولی‌عصر رفسنجان 

راه‌اندازی ۲۳ رشته‌گرایش جدید در دانشگاه ولی‌عصر رفسنجان 

ایسنا/کرمان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان دستاوردهای این معاونت طی سه سال گذشته را تشریح کرد.

دکتر محمد ثابت ظهر امروز ۱۳‌ اردیبهشت‌ در جمع خبرنگاران به‌مناسبت روز معلم اظهار کرد: معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با اجرای برنامه‌های هدفمند در ۲۰ محور کلیدی، گام‌های بلندی در راستای ارتقاء کیفیت آموزش و توسعه زیرساخت‌های علمی برداشته است. 

وی با بیان اینکه راه‌اندازی ۲۳ رشته‌گرایش جدید در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی در سه سال گذشته، فرصت‌های آموزشی متنوعی برای دانشجویان و اساتید فراهم کرده، افزود: پذیرش سالانه بیش از ۶۰ دانشجوی استعداد درخشان بدون آزمون و اجرای شیوه‌نامه پذیرش استادمحور با آزمون و بدون آزمون، نقش مؤثری در شناسایی و پرورش نخبگان داشته است.

 ثابت گفت: با اجرای آئین‌نامه‌های ابلاغی از وزارت عتف بیش از ۸۰ پایه تشویقی به اعضای هیئت علمی اعطا شده، قانون جهش علمی برای سومین بار اجرا شده و ضریب حق‌التدریس اساتید مدعو افزایش یافته است. 

وی ادامه داد: برگزاری دهه سرآمدی آموزش برای سومین سال پیاپی نیز فرصتی برای تجلیل از سرآمدان آموزشی و اساتید نمونه فراهم کرده است.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان به اقدامات زیرساختی اشاره کرد و گفت: ایجاد کانال‌های اطلاع‌رسانی در ایتا، ارائه درس اختیاری هوش مصنوعی، و اجرای دروس مهارتی اشتغال‌ پذیری و مهارت‌های زندگی دانشجویی، نشان‌دهنده همگامی دانشگاه با پیشرفت‌های علمی و نیازهای روز جامعه است. همچنین برگزاری بیش از ۱۰۰ کارگاه آموزشی در دهه‌های سرآمدی آموزش مویدی بر اهمیت اساتید دانشگاه بر نقش مهم آموزش است.  

وی راهیابی سالانه ۱۴ نفر از دانشجویان دانشگاه به مرحله المپیاد کشوری و کسب رتبه‌های برتر المپیاد کشوری مؤید کیفیت بالای آموزش در دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان دانست و بیان کرد: تدوین شیوه‌نامه‌های یکپارچه آموزشی، حذف ترم، تغییر رشته و اجرای آیین‌نامه استاد مشاور، بهره‌وری آموزشی را به طور قابل‌توجهی افزایش داده است. 

ثابت با تأکید بر نقش محوری آموزش در تحقق اهداف دانشگاه، عنوان کرد: آموزش، قلب تپنده دانشگاه و زیربنای پیشرفت علمی و فرهنگی جامعه است و برای پیشبرد اهداف والای آموزش و دستیابی به قله‌های موفقیت، دست یاری به سوی اساتید فرهیخته و دانشجویان پرشور دراز می‌کنیم و از آن‌ها دعوت می‌کنیم با مشارکت فعال و خلاقانه، در ساختن آینده‌ای روشن برای دانشگاه و کشور سهیم باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha