• دوشنبه / ۳ آذر ۱۴۰۴ / ۱۷:۴۸
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404090301792
  • خبرنگار : 50187

مسئول بسیج جامعه زنان کشور: در منظومه فکری حضرت زهرا(س)، زن یک عنصر تنها و در حاشیه نیست

مسئول بسیج جامعه زنان کشور: در منظومه فکری حضرت زهرا(س)، زن یک عنصر تنها و در حاشیه نیست

ایسنا/کرمان مسئول بسیج جامعه زنان کشور گفت: در منظومه فکری حضرت زهرا سلام الله علیها، زن یک عنصر تنها و در حاشیه نیست بلکه در مداری از نقش‌های موثر بر هم قرار دارد.

رؤیا حیدرزاده سوم آذر همزمان با سالروز شهادت حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها در ویژه برنامه «خیمه مادری» در بیت‌الزهرای کرمان (موقوفه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی) اظهار کرد: امروز خیمه مادری به وسعت ایران و در حرمِ جمهوری اسلامی معطر به عطر شهدای گمنام شد.

وی افزود: شهدا دست‌پرورده مادرانِ پرورش‌یافته مکتب حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها هستند که درس خود را خوب پس دادند و فرزندانی تربیت و تقدیم نظام کردند که مدافع امنیت، اسلام و ولی‌امر شدند.

حیدرزاده اظهار کرد: ما باید در خیمه مادری نسبت خود با حضرت زهرا سلام‌الله علیها را بررسی و به سیره این بانوی بزرگ به عنوان اولین بانوی بسیجی شهیده در ابعاد فردی و اجتماعی توجه کنیم.

مسئول بسیج جامعه زنان کشور گفت: حضرت تک بعدی نبودند بلکه در همه عرصه‌ها و ساحت‌ها اسوه، جامع و کامل بودند.

 وی در ادامه گفت: بسیج جامعه زنان باید همه ظرفیت‌های زنانه در کشور را برای ترویج سیره حضرت زهرا سلام الله علیها بسیج کرده و موفق و اثرگذار عمل کند.

حیدرزاده بیان کرد: در منظومه فکری حضرت، زن یک عنصر تنها و در حاشیه نیست بلکه در مداری از نقش‌های موثر بر هم قرار دارد؛ از انسان‌سازی تا جامعه‌سازی، تمدن‌سازی و تاریخ‌سازی و زنان ایرانی ثابت کردند می‌توانند هم تمدن‌ساز و هم تاریخ‌ساز باشند و بی‌تفاوت نسبت به مسائل اطراف خود نبودند بلکه نقش آفرین در تعالی خود، خانواده و جامعه هستند.

وی تأکید کرد: همه همت بسیج جامعه زنان این است با همه بانوان ایرانی در رشد و اعتلای نظام و اهداف عالیه انقلاب هم در سطح کشور و هم بین‌الملل شعار جهانی‌ساز مکتب فاطمی را به عینیت برساند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha